2777
2789
عنوان

موی زائد چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزماول بگم کار من مرتبط با اینا نیست، ولی براساس تجربه دوستام می‌تونم جوابتو بدم.موی سفید:الک ...

یعنی همون دوستانتون که تجربه داشتند با الکترولیز قطعی موهاشون کامل از بین رفت؟ یا بودند کسایی که نتیجه ای نگرفتند؟ 

منظورم اینکه بفرض طولانی شدن جلسات  ازبین رفتن موها قطعی یا ممکن نتیجه نگیرم؟

و اینکه آیا الکترولیز برای موهای طبیعی صورت مثل پشت لب یا کرکی های صورت که هورمونی نیستند هم نتیجه میده؟

لیزر چطور؟ لیزر برای موی زاید چونه نتیجه  قطعی داره؟

یعنی همون دوستانتون که تجربه داشتند با الکترولیز قطعی موهاشون کامل از بین رفت؟ یا بودند کسایی که نتی ...

سلام عزیزم

سوالات خیلی دقیق و به‌جایی پرسیدی اما قبلش این رو بگم خبر دقیقی از نتیجه هاشون ندارم اما چند نفر بودن که نتیجه خوبی گرفتن. بریم سراغ جواب‌ها:

۱. آیا نتیجه الکترولیز قطعیه؟ ازبین رفتن موها قطعی یا ممکن نتیجه نگیرم؟

الکترولیز تنها روشی هست که از نظر علمی "دائمی" شناخته می‌شه، اما یک شرط بزرگ داره: تکنسین ماهر.

· اگر فولیکول مو به درستی سوزانده بشه، آن مو برای همیشه از بین می‌ره.

· اما اگر تکنسین بی‌دقت باشه یا زمان کافی نذاره، مو می‌تونه دوباره رشد کنه.

· پس نتیجه قطعیه، اما به شرط مهارت تکنسین و صبر خودت.

۲. الکترولیز برای موهای طبیعی صورت (مثل پشت لب) جواب میده؟

بله، عالی جواب میده. در واقع برای این موهای نازک و کرکی که رنگی هم ندارند، الکترولیز بهترین گزینه است، چون لیزر معمولاً روی موهای بدون رنگ (بلوند، سفید، کرکی) تأثیری ندارد.

۳. لیزر برای موی چونه نتیجه قطعی داره؟

نه کاملاً. لیزر موها رو به جای از بین بردن، ضعیف و نازک می‌کنه.

· برای نتیجه مطلوب باید هر ۶-۱۲ ماه جلسات تمدیدی داشته باشی.

· اگر مشکل هورمونی (مثل پلی‌کیستیک) داشته باشی، لیزر به تنهایی کافی نیست و موها با تغییرات هورمونی دوباره قوی می‌شوند.

جمع‌بندی نهایی:

· الکترولیز: دائمی اما گرون‌تر، زمان‌برتر، نیاز به تکنسین ماهر

· لیزر: سریع‌تر و ارزان‌تر اما نیاز به تمدید دائمی، برای موهای تیره و ضخیم ایده‌آله

پیشنهاد می‌کنم اگر بودجه کافی داری، برای صورتت الکترولیز رو انتخاب کنی. 🤍

سلام عزیزمسوالات خیلی دقیق و به‌جایی پرسیدی اما قبلش این رو بگم خبر دقیقی از نتیجه هاشون ندارم اما چ ...

تکنسین ماهر چجوری تشخیص بدم ؟ 

این خانوم بار اول بود رفتم پیششون 

چجوری بفهمم ماهر یا نه؟

شما تهران هستید؟

خیلی دقیق و ریز و با جزییات جوابمو دادید ممنونم که داری وقت میذاری

من چند تا دونه داشتم رفتم لیزر بیشتر شدن

دو سه جلسم جای مختلف لیزر رفتم 

میگفتن بیا هی لیزر کنیم تا برن ولی بدتر شد بیشتر شد شاید بخاطر دستگاهشون بود

بعد رفتم پنج شش جلسه الکترولیز جوابی نداد

الان دوباره دارم میرم با کندلا این الان اوکیه دو جلسه رفتم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تکنسین ماهر چجوری تشخیص بدم ؟ این خانوم بار اول بود رفتم پیششون چجوری بفهمم ماهر یا نه؟شما تهران هست ...

بله تهرانم

برای تشخیص تکنسین ماهر اینطوری عمل کن:

۱. بپرسش محک بزنی:

· "ایشالا چند ساله الکترولیز کار می‌کنی؟" (حداقل ۳ سال باشه بهتره)

· "موهای کرکی/سفید رو زیاد کار کردی؟"

۲. حواست به رفتارش باشه:

· عجله نکنه، با حوصله بشینه سر هر مو

· درست توضیح بده داره چیکار می‌کنه

· ازت درمورد دردت سوال کنه

۳. نتیجه جلسه اول رو چک کن:

· بعد ۱۰ روز باید موها راحت با دست کنده بشن

· اگر موها محکم موندن یعنی خوب کار نکرده

پیشنهاد من اینکه

برو پیش یکی که بتونی حداقل ۲-۳ تا از مشتریهاش رو ببینی(مثلاً تو پیجش کامنت بخونی). اگر بیشتر مردم راضی بودن، احتمال ماهر بودنش زیاده!

همیشه جوابگو هستم خواهش میکنم 

من چند تا دونه داشتم رفتم لیزر بیشتر شدندو سه جلسم جای مختلف لیزر رفتم میگفتن بیا هی لیزر کنیم تا بر ...

واقعا الان لیزر  کندلا جواب داده؟

واسه شما زیاد بود؟

الان چقدر کم شده؟

واقعا الان لیزر کندلا جواب داده؟واسه شما زیاد بود؟الان چقدر کم شده؟

اره بهتر شدن ولی باید برم هنوز 

فقط همون نقاطی که هست بزن 

کل صورتت رو نزنی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الکترولیز اصلا تاثیر نداشت؟

نه زیاد