2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

859 بازدید | 39 پست

من سونو اول وانتیم  خوب بود،رفتم دکتر گفت بخاطر سنت بهتره سل فری بدی،بخاطر هزینش نمیتونستم گفت پس غربال دوم روبده

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ازمایشگاه میگم باید این ازمایش رو بدیم،پس چرا سر بچه اولم ندادم،میگه خانوم الان فرق میکنه تازه اولشه باید کلی ازمایش بدی،چرا اخه اعصابمو خورد کرده لعنتی😭😫

رفتم ازمایشگاه میگم باید این ازمایش رو بدیم،پس چرا سر بچه اولم ندادم،میگه خانوم الان فرق میکنه تازه ...

غربال دوم رو بدید انشاالله چیزی نباشه فقط یه آزمایش قند بارداری می مونه. چرا خانومه شلوغش کرده

منم ان تی مشکلی نداشت ولی غربال دوم رو هم دادم خدا رو شکر نرمال بود   مشکلی نیست که عزیزم ...

دعا کنید من خودم کلی استرس دارم،امروز زنه بیشعور بیشترش کرد

خب لابد اونموقع زیر ۳۰ سال بودین از ۳۵ به بالا دیگه خیلی سخت میگیرن ممکنه مشکلی هم نباسه ولی با دق ...

واقعا،من نمیدونستم،اخه نگفت بخاطر سنت یاچیزی فقط گفت تازه اولشه انقدر باید بیای دنبالش