2777
2789
عنوان

تقلب توی امتحان

53 بازدید | 7 پست

سلام دوستان اگه تاپیکای‌ قبل منو خونده باشید میدونید سال پیش خیلی ضعیف بودم و بالاخره افسردگی و استرس کنترل کردم امسال شروع کردم درس خوندن جوری که تا الان نمره‌ی زیر ۱۹ ندارم خیلی درس میخونم سال اخرمه‌ رشتم تجربیه واقعا دارم درس میخونم و تلاش میکنم از یه لحاظ توی کلاسمون یه معلم هست میگه تقلب کنید نمره کم میکنه ولی یه اکیپ توی کلاسمون هستن خیلی ضایع تقلب میکنن و حتی معلم اونارو میبینه به اونا گیر نمیده به اکیپ ما که اصلا تقلب نمیکنن گیر میده اون روز با اینکه بچه ها جلوی چشماش داشتن تقلب میکردن هیچی نگفت به دوست من گیر داد چون دستمال کاغذی خواست منم واقعا زورم میاد روی یه قسمت کلاس زوم میکنه به ما فقط گیر میده در حالی که جلوی چشمش اونا تقلب میکنن نه تنها نمره کم نمیکنه بلکه اضافه هم میده من واقعا ناراحت میشم نمیگم تقلب خوب نیست ولی کار معلمه آخه خدایی درسته؟ جلوی چشمش تقلب میکنن کاملا مشخص جوابارو‌ بهم میگن به اونا گیر نمیده خیلی بی دلیل به گروه ما گیر میده امسالم‌ با اون همکلاسیام‌ بحثم‌ شده دنبال بهونه میگردن بخاطر یه نیم نمره که از من بیشتر بشن بکوبن تو سرم منم واقعا ناراحت میشم خب نمیدونم از دست این معلم چیکار کنم مدیرم‌ که اصلا گوش نمیده براش مهم نیست

Always 🐢☘

اگه سال آخری لطفا لطفا لطفا تکالیف و امتحان مدرسه اهمیت نده بشین رو نهایی کار کن و تست بزن اگه میتونی هم نرو مدرسه باز خودت میدونی نظر منه 

این چیزا هم برات مهم نباشه

موفق باشی.

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر یه زمانی تقلب توی برگه کوچیک می‌نوشتم میزاشتم توی جامدادی سر امتحان از روشون مینوشتم، الان ...

دانشجویی؟ عزیزممم😭 من سالای قبل تقلب میکردم ولی امسال خودم تلاش میکنم که حداقل بتونم یه رشته خوب برم 

Always 🐢☘
اگه سال آخری لطفا لطفا لطفا تکالیف و امتحان مدرسه اهمیت نده بشین رو نهایی کار کن و تست بزن اگه میتون ...

فداتشم یه روز نرفتم مدیر رفت آموزش و پرورش کلی اذیتمون کرد و حتی بخش نامه اخراج آورد منم مجبوری میرم مدرسه بیشترا روی تخصصی هام کار میکنم

Always 🐢☘
فداتشم یه روز نرفتم مدیر رفت آموزش و پرورش کلی اذیتمون کرد و حتی بخش نامه اخراج آورد منم مجبوری میرم ...

خدا نکنه 

میتونی از اداره برگه بگیری بمونی خونه البته من اینو از دوستام شنیدم

من دهمم از یازدهم‌میخوام نرم مدرسه البته باید برگه بگیرم که میخوام خودم بخونم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

خدا نکنه میتونی از اداره برگه بگیری بمونی خونه البته من اینو از دوستام شنیدممن دهمم از یازدهم‌میخوام ...

موفق باشییی قشنگمم برای ما فعلا شرایط نیست مجبورم نهایی و کنکور با مدرسه یجوری تطابق بدم 

Always 🐢☘
موفق باشییی قشنگمم برای ما فعلا شرایط نیست مجبورم نهایی و کنکور با مدرسه یجوری تطابق بدم

ممنون گلم همچنین 💓