2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 39 پست
ببخشیدمن‌هفت‌ماهمه‌وقرص‌ویتامین‌Dمیخورم‌حالت‌تهوع‌میگیرم‌نمیخورم‌چیزی‌نمیشه‌دکترم‌الان‌نیست‌تادوشنبه ...

عزیزم شاید چیزای چرب یا کره و خامه زیاد میخوری

به نظرم تا وقت بعدی کمتر بخور دی رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدمن‌هفت‌ماهمه‌وقرص‌ویتامین‌Dمیخورم‌حالت‌تهوع‌میگیرم‌نمیخورم‌چیزی‌نمیشه‌دکترم‌الان‌نیست‌تادوشنبه ...

سعی کن یروز درمیون ویتامین دی رو بخوری چون برای جنین لازمه 

عزیزم من 36سالمه ان تی 1.5بود دکترم گفت اگه دوس داشتی انومالی برو چون غربالگری اولت خوبه .بعد ک سنمو دید گفت بهتره انومالی رو حتما بری اما ن استرسی داد ن چیزی .دکتر من استاد دانشگاهه خیلی تجربه داره .اصلا ب خودت استرس راه نده

منم غربالگری اولم خوب بود، اما دومی هم دکتر گفت انجام بده، اعصاب خوردی نداره که😐😐

خب من ازحرف اون پذیرشگره ناراحتم که چرافقط بفکر پولو جیبشونن،اصلا نگاه نکرد نپرسید واسه چی فقط گفت باید بیای، ان شاالله جوابم خوب باشه،حالشو میگیرم چون نباید به ادما تو بارداری واین شرایط استرس دار کرونا بیش از این استرس بدن،فقط بخاطر جیبشون و دهن گشادشون که بیخود بازه

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
عزیزم من 36سالمه ان تی 1.5بود دکترم گفت اگه دوس داشتی انومالی برو چون غربالگری اولت خوبه .بعد ک سنمو ...

خداروشکر،من اونروز رفتم بیمارستان دکترم نبود رفتم پیش یه دکتر سگ،اون از اونجابهم استرس داد،همه هم به هوای دکتر خودشون اومده بودن ولی ضدحال خوردیم اون نبود،چون همه میگفتن اخلاقش بده،هم پذیرشگره ازمایشگاه عصبیم کرد،کاش اونروز دکترم بود،من خالم ازم سنش بیشتره ازدواج فامیلی و...ولی دکترش عالیه،البته وضع مالیشونم بهتره،من ازهمه جا یهو بهم فشار اومد اونروز که تایپیک زدم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
خب من ازحرف اون پذیرشگره ناراحتم که چرافقط بفکر پولو جیبشونن،اصلا نگاه نکرد نپرسید واسه چی فقط گفت ب ...

عزیزم خودت که داری میگی همه فکر جیبشون هستن. حالا آدم انجام بده خیال خودشم راحت تر میشه فدای سر بچمون😊اصلا نگران نباش این دومی هم جوابش خوبه به امید خدا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خداروشکر،من اونروز رفتم بیمارستان دکترم نبود رفتم پیش یه دکتر سگ،اون از اونجابهم استرس داد،همه هم به ...

سلام عزیزم

جنسیت نی نیت مشخص شد؟ با رژیم غذایی اقدام کردی؟