2777
2789

تکنو خوبه،خودم دارمش صفحه نمایشگرم دارم خوشگله ولی تولیپس شنیدم فن داره بهتره

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

من زنداداشم توستر نوبل کینگ خریده خیلی راضیه هم بزرگه هم دوتا سینی داره

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکنو خوبه،خودم دارمش صفحه نمایشگرم دارم خوشگله ولی تولیپس شنیدم فن داره بهتره

آون توستر تکنو دارید؟

میشه راهنمایی کنید خواهشا عزیز

شیشه دوجداره داره؟

فن وچراغ داخلی و عایق حرارت؟

گارانتی؟

اخه روکابینت میخواییم بذاریم اگه داغ بشه میسوزونه

اگه فن نداره غذا توش بد نمیشع؟

آون توستر تکنو دارید؟ میشه راهنمایی کنید خواهشا عزیز شیشه دوجداره داره؟ فن وچراغ داخلی و عایق حرا ...

شیشه اش خیلی کلفته ولی نمیدونم دوجداره نیس فک کنم 

چراغ داخلی نداره،این مدل من فن نداره حالا شاید مدلای دیگش داشته باشه فن نداشته باشه یکم پیتزا و اینا خشک میشه البته من زیاد استفاده نمیکنم دو سه باری پیتزا پختم توش مث بیرونیا نشد ولی خب خوشمزه بود گارانتی یکساله داشت فک کنم نه کابینت نمیسوزه گلم پایه داره نگران نباش ،عایق حرارتی منظورت برا کجاشه؟

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

من توش  نون اسفناجی و پیتزا و ماهی ام پختم ،ماهی عالی میشه فقط بعدش حسابی کثیف میکنه چون قالبم خوب نیس تو قابلمه کیک میپزم ولی روی کیکو میزارم تو برشته و خوشگل میشه

شیشه اش خیلی کلفته ولی نمیدونم دوجداره نیس فک کنم  چراغ داخلی نداره،این مدل من فن نداره حالا ش ...

خیلی ممنون خیلی لطف کردید

منظورم همون حرارت زیادبود ازعایق که گفتید نمیسوزنه

فن برای خشک نشدنه غذاست؟

۴۰لیتره مال شما؟

اخه نمیدونم داتیس ۳۲لیتر بگیرم یا۴۰لیتر نیاک وتکنو

دوتا پیتزا همزمان توش جامیشه ۴۰لیتر؟

خیلی ممنون خیلی لطف کردید منظورم همون حرارت زیادبود ازعایق که گفتید نمیسوزنه فن برای خشک نشدنه غذا ...

خواهش میکنم گلم

مال خودم ۳۵ لیتره دوتا پیتزا جا نمیشه البته خمیراماده ها رو میگم ۴۰ لیترشو نمیدونم ،اره فن نمیزاره خشک بشه البته خودم ندیدم شنیدم ولی اندازه هاش هر مارک فرق میکنه مثلا دوستم گوسونیک خریده ۳۵ لیتر ولی به اندازه تکنو ۴۰ لیتریه!!!!

نیاک نشنیدم اسمشو ولی تکنو از داتیس بهتره حداقل صفحه نمایشگر داره و میتونی برنامه مثلا کیک روش انتخاب کنی نمیخاد خودت درجه بزاری،،روغن گیر و جو جه گردان اینا هم داره تا ۶۰دقیقه زمان میره و دماش تا ۲۳۰ درجه

سلام عزیزم برای خرید بهترین آون توستر داتیس من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-oven-toaster-datees/