2777
2789
عنوان

استراحت مطلق و ديابت 😭😭

484 بازدید | 11 پست

سلام من هفته ٢٧هستم سركلاژ كردم و مطلقم 

امروز قندمو گرفتم ناشتا٨٨يك ساعت بعد صبحانه ١٤٠دو ساعت بعد ١٤٧ بعد نهار ١٣٧

٦واحد انسولين قبل صبحانه ميزنم و ٦تا قبل خواب ضمنا بعد از نهار و بعد از شام هم قرص متفورمين ميخورم با اين وجود اين بوده قندام البته اينم بگم از نظر خورد و خوراك رعايت نميكنم😕

تحركم كه ندارم بخاطر سركلاژ 

كسي مثل من بوده؟

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم .ولی به شدت رعایت میکردم شوخی گرفتی؟ این همه زحمت و سرکلاژ و انسولین و.... 

قندت گنترل ميشد؟شوخي نگرفتم چون از اولش دكتر با قند ٩٨به من انسولين داد يعني كلا قندم بالا نبود بخاطر همين زياد رعايت نميكردم تا الانم مشكلي نبود امروز اينجوري شد

قندت گنترل ميشد؟شوخي نگرفتم چون از اولش دكتر با قند ٩٨به من انسولين داد يعني كلا قندم بالا نبود بخاط ...

اره .ولی میدیم یه کوچولو رغایت نمیکردم قندم بالا میرفت .من حتی اجازه نداشتم مرکبات بخورم یا کشمش و خرما 

برنج 5 قاشق .نون کف دست 

با متخصص تغذیه مشورت کن .دکتر بهم گفت  یه کوچولو تو خونه قدم بزن که خونت لخته نشه .اینو از دکتر بپرس تا چه حد فعالیت داشته باشی

امپول پرولوتون بهت داد؟ بارداری چندمته؟دفعات قبل هم سرکلاز  شدی

بارداري دومه اولي اوكي بودم

پرولتن كلا سه تا داد بعد سركلاژ هفته اي يه دونه زدم ديگه نداد تا الان