elinakhanoomi مدیر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 عنوان پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم | مشاهده متن کامل بحث + 7176 بازدید | 160 پست یه دختر دوماهه دارم با جلوگیری حامله شدم پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلوان حالا چیکار کنم من توی کارای دخترم موندم دلم خوش بود ک یه دونس ولی دوتااااچجور از پسش بربیام؟؟؟دخترم دوماااهشه😥کارای دخترمم مادرم و مادرشوهرم میکردنقلبشون عین ساعت میزد برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰 1399/09/01 | 15:04 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77970 بنده خدا مریض نیس که دروغ بگه.... ناراحتی نخون... امثال شما بس دروغ گو هستن... همه رو مثل خودتون میب ... عضویتت مبارک😂 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77970 دوستان عکس نشد بدارم اسی جون ۶روز پیش بی بی چکش مثبت شده😂 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38862 عزززیزدلم خدا دلتو شاد کنه ان شاءاللهممنونم عزیزم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 عکس نمیاد چرا تا من به یه سریا ثابت کنم خودتونم امتحان کنید عکس نمیاد برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 درخاست عکس و برگه سونو داریم😁 نمیاد عکس برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77970 عکس نمیاد چرا تا من به یه سریا ثابت کنم خودتونم امتحان کنید عکس نمیاد عکس که نمیاد فقط یه نگاهی به تاپیکات بکنخوش باشی مامانی😂 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 فقط میتونم بگم متاسفم برا اونا ک همه رو مث خودشون دروغگو میبینن برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 تو رو با دوقلوهات تنها میذارم بای خوش اومدی برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 عکس که نمیاد فقط یه نگاهی به تاپیکات بکن خوش باشی مامانی😂 من نیازی ندارم حرفامو شما باور کنی برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
رُکسانا عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 7064 نمیاد عکس نیازی نیس به کاربرای اینجا ثابت کنی خدا واست نگهشون داره دعا کن خدا به منم دوقلوبده دوتا سقط داشتم داغشون به دلم مونده نگران هیچی هم نباش چشم به همبزنی انشاالله دو سه ساله میشن از نوزادی شون لذت ببر ❤❤❤
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 بفرما استارتر شاهد از غیب رسید عزیزم دعوت نامه برات نفرستادم ک باور نمیکنی خوش اومدی کسی جلوتو نگرفته برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰