2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7176 بازدید | 160 پست
دختر دوماهه؟؟ معذرت میخوام اونوقت چ جوری انقد زود فهمیدی بارداری تا 40 روز ک اصلا نمیشه نزدیکی داشت ...

برا منم این اتفاق افتاد دخترم دوماهش بود فهمیدم دوباره باردارم ناخواسته 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

من که تاشش ماه بعد زایمانم نتونستیم یه رابطه خشک وخالی داشته باشیم چطور هنوز دوماه نشده زرت باردارشدی اونم با جلوگیری.الان دخترم یکسال ونیمه اس جاوگیری هم نداریم باردار نشدم..فقط میتونم بگم خدارصبرت بده وپول قلمبه به شوهرت

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی سن دقیق دخترت رو هم بدون محض اطلاع

دخترت الان ۷۲روزشه

نه ۶۷روز

طبق تاپیکهای قبلیت😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خانوما من دقیقا 35 روز بعد سقطم رفتم سونو و 5 هفته باردار بودم  اولین روز خونریزی سقطم مثل اول ...

گلم شما سقط کردی فرق میکنه

نگفتیم امکان بارداری نیست

داریم میگم با توجه ب اطلاعاتی ک خودش داده الان قلب بچه تشکیل نشده 

چطوری میشه  حداقل بچه ها ۷ هفته بودن که رفتی سونو قلب  بعد بچه اولت هم که دو ماهه هست یع ...

تو نینی سایت معجزه میشه😂یه خانوم بود برج ۴ عقد کرده بود بعد ۸ ماهه بود زیر بار هم نمیرفت که دورغ میده

چطوری میشه  حداقل بچه ها ۷ هفته بودن که رفتی سونو قلب  بعد بچه اولت هم که دو ماهه هست یع ...

یه هفته نه

روزی که ترخیص شده

بندو آب داده😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو نینی سایت معجزه میشه😂یه خانوم بود برج ۴ عقد کرده بود بعد ۸ ماهه بود زیر بار هم نمیرفت که دورغ می ...

اره تاپیک اونم بودم 

نمیدونم چرا این اراجیف سر هم‌میکنن 

چه لذتی داره سر کار گذاشتن مردم 

من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعد رابطه داشتم دخترم دوماه و ۷روزشه 

منم مثل تو باردار شدم دخترم دو ماهش بود باردار شدم بعد ۴۰ روز زایمان رابطه داشتم جلوگیری طبیعی داشتیم ولی باردار شدم سخت ولی خوبه بچه ها با هم بزرگ میشن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

دوستان من خودم یکی از نزدیکانم دوقلو داشت من باهاش سنو رفتم ۵هفته و ۶ روزش بود قلب بچه هاش ۱۰۵؛۱۰۸ بود اتفاقا دوقلو ها زودتر قلبشون تشکیل میشه 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     بیایید ببینید این کاربر چرا انقد بقیه رو ...

بنده خدا مریض نیس که دروغ بگه.... ناراحتی نخون... امثال شما بس دروغ گو هستن... همه رو مثل خودتون میبینن... همه کاربرای خوب نی نی سایت ترکوندین... با چغولیای بچگانتون... خجالت بکشید.... شایدم واقعا بچه اید

خانوما من دقیقا 35 روز بعد سقطم رفتم سونو و 5 هفته باردار بودم  اولین روز خونریزی سقطم مثل اول ...

سقط با زایمان متفاوته عزیزم. بعد از زایمان تا چهل روز رابطه ندارن که خود ایشون میگه تا 30 روز خونریزی داشتم. بعد هم قبل توی هفته 5 اونم دوقلو بعیده