2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7173 بازدید | 160 پست

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

بیایید ببینید این کاربر چرا انقد بقیه رو مسخره میکنه و دروغ میگه

اگه مشکلی داره بگید ماهم بدونیم

با تشکر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون من بیام اینجا خالی ببندم بهم چی میرسه کرم ک ندارم خودم شنیدم صداشو 

سونو رفتین گفتن چند هفته هستین؟ 

خب قلب ک ۸ هفتگی تشکیل میشه 

با توجه ب اون ۳۰ روز خونریزی و دو ماه بودن دخترتون نمیشه الان قلب بچه هاتون تشکیل شده باشه خب 

بفرما استارتر شاهد از غیب رسید 

اره منم ۵هفته رفتم فقط ساک بود😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تو که اینجایی یا جواب بده یا با شهامت از همه عذرخواهی کن که به شعورشون توهین کردی

اوووه باید پرستار بگیری دیگه یا اولی رو خودت بزرگ کنی دوقلوها مامانت و مادر شوهرت 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف

خانوما من دقیقا 35 روز بعد سقطم رفتم سونو و 5 هفته باردار بودم 

اولین روز خونریزی سقطم مثل اولین روز پریود حساب شده بود بعد هم 10 روز بعد سقط که پاک شده بودم رابطه بوده و باردار شدم پس چیز عجیبی نیس