2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفتم سونوگرافی دوقلو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7173 بازدید | 160 پست
طبیعی جلوگیری کردم خیرسرم میدونستم ریسکه ولی فک نمیکردم بگیره

عزیزم مبارک باشه خیلی خوبه که سقط نکردی ایشالا خدا کمکت میکنه 

من کاری به این ندارم دروغه یا راسته من اعتماد میکنم به شما 

ایشالا سه تا بچه هات عاقبت بخیر بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی جلوگیری کردم خیرسرم میدونستم ریسکه ولی فک نمیکردم بگیره

وااای خب گلم طبیعی اونم تو این وضع ک رحمت تمیزه خب زود میگیره دیگه ، انشالله ک سالم بدنیا بیان گلم

همسرت چیزی نمیگه؟

عزیزم مبارک باشه خیلی خوبه که سقط نکردی ایشالا خدا کمکت میکنه  من کاری به این ندارم دروغه یا ر ...

ممنون‌گلم انشالله ک بتونم از پسشون بر بیام

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
ن بابا اونام فهمیدن باردار شدم دیگ نمیان کمکم گفتن سقط کن شوهرم نزاشت

نمیدونم واقعا سخته هم مالی هم جانی به هر حال برات بهترینهارو آرزو میکنم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
وااای خب گلم طبیعی اونم تو این وضع ک رحمت تمیزه خب زود میگیره دیگه ، انشالله ک سالم بدنیا بیان گلم ...

ن اون بچه دوس داره

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

مبارکه 🤗دلم خواست کاش مال منم دوقلو بود

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

عزیزم منم دو قلو دارم دو ماهه هستن همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم  خدا تو که این نعمتو دادی پس یه صبری طاغتی قدرتی هم به من بده که بتونم ازشون نگهداری کنم  خیییلی سخته مخصوصا تو که بچه اولت هنوز دو ماهس من بچه اولم ۴ سالس  نگهداری دو بچه خیلی سخته من بچه هام بد خوابن یعنی بی خوابی هلاکم اصلا مغزم درست کار نمیکنه به کارام نمیرسم خلاصه فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه 

سونو رفتین گفتن چند هفته هستین؟  خب قلب ک ۸ هفتگی تشکیل میشه  با توجه ب اون ۳۰ روز خونری ...

من 6هفته ام بود سونو گفت قلبش تشکیل شده..سر بچه ی اولمم 5هفته بودم رفتم سونو گفت دوقلو هست .سری بعدش که رفتم سونو گفت نه همون یکی هست دوقلو نبوده..االان زیاد مشخص نیست اسی...

عزیزم منم دو قلو دارم دو ماهه هستن همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم  خدا تو که این نعمتو د ...

منم درکت میکنم واقعا سخته من دو سال و نیم شبا تا صبح بیدار بودم دوقلوهام خیلب خیلی کم خواب بودن ...منم همیشه میگفتم خدایا خودت دادی توانشم بده ...الان خداروشکر ۶ سالشونه اما بیخوابیهایی که کشیدم و سختیهام حافظمو خیلی ضعیف کرده ...