فقط امیدوارم یکم بخودت زحمت بدی و دست از سر مادر و مادرشوهر و خواهر و خووهر شوهرت برداری ...اونا وظیفه ندارن همه کارهاتو انجام بدن و الانم حق دارن ناراحت باشن
عزیزم منم دو قلو دارم دو ماهه هستن همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم خدا تو که این نعمتو دادی پس یه صبری طاغتی قدرتی هم به من بده که بتونم ازشون نگهداری کنم خیییلی سخته مخصوصا تو که بچه اولت هنوز دو ماهس من بچه اولم ۴ سالس نگهداری دو بچه خیلی سخته من بچه هام بد خوابن یعنی بی خوابی هلاکم اصلا مغزم درست کار نمیکنه به کارام نمیرسم خلاصه فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه
سونو رفتین گفتن چند هفته هستین؟ خب قلب ک ۸ هفتگی تشکیل میشه با توجه ب اون ۳۰ روز خونری ...
من 6هفته ام بود سونو گفت قلبش تشکیل شده..سر بچه ی اولمم 5هفته بودم رفتم سونو گفت دوقلو هست .سری بعدش که رفتم سونو گفت نه همون یکی هست دوقلو نبوده..االان زیاد مشخص نیست اسی...
عزیزم منم دو قلو دارم دو ماهه هستن همیشه این جمله رو با خودم تکرار میکنم خدا تو که این نعمتو د ...
منم درکت میکنم واقعا سخته من دو سال و نیم شبا تا صبح بیدار بودم دوقلوهام خیلب خیلی کم خواب بودن ...منم همیشه میگفتم خدایا خودت دادی توانشم بده ...الان خداروشکر ۶ سالشونه اما بیخوابیهایی که کشیدم و سختیهام حافظمو خیلی ضعیف کرده ...