2777
2789
عنوان

خداحافظ ای داغ بر دل نشسته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 27 پست
خدا رحمتشون کنه😑 چه سالی بود امسال

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

یه سال پر از غم بود 🖤

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنه، خیلی سخته، خدا به داد خانواده ش برسه

🙏

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
منم خیلی عزیز از دست دادم دایی جوونم کرونا گرفت فوت کرد سر خاکسپاریش این آهنگو گذاشته بودیم تنم میلر ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

همیشه این اهنگ رو میشنیدم اما هیچوقت تااین حد درکش نکرده بودم😭😭😭

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

حتی نتونستم واسه اخرین بار ببینمش 😢😢😢

باورم نمیشه چقد ارزو داشت چقد خوشحال بود واسه نی نیی ک قرار بود بعد چندسال زندگیشو قشنگتر کنه خداااااا😭😭😭😭😭

سلام یکتای عزیزم

خوبی خواهری

خدا رحمتش کنه من الان تاپیکت رو دیدم.انشالله که غم آخرت باشه

امسال هممون عزادار بودیم خیلی از عزیزامون رو از دست دادیم

ولی چه میشه کرد زندگی در جریانه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
سلام یکتای عزیزم خوبی خواهری خدا رحمتش کنه من الان تاپیکت رو دیدم.انشالله که غم آخرت باشه امسال ه ...

سلام عزیزم 

فدات غم نبینی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اصلا باورم نمیشه همش میگم خواب میبینم خیلی سخته کلی ارزو داشت حتی سی سالشم نشده بود 

سلام عزیزم  فدات غم نبینی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا باورم نمیشه همش میگم خواب میبینم خیلی سخت ...

خدا روحش رو شاد کنه و به خانوادش صبر بده

منم عموم فوت کرد تو این کرونایی

واقعا خیلی سخته از دست دادن عزیزت

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خدا روحش رو شاد کنه و به خانوادش صبر بده منم عموم فوت کرد تو این کرونایی واقعا خیلی سخته از دست دا ...

قربونت عزیزم همچنین

اره خیلی 

مخصوصا ک ب من هیچکی خبر نداد خودم گوشی رو برداشتم تو گروه اعلانات وفات وبعدش وضعیتای واتساپ خبر دار شدم اصلا شوکه شدم هنوزم ک هنوزه گیجم و داغون حتی برا تسلیت گفتن هم نتونستم برم 😢😭😭😭😭😭😭

سلام یکتا جانم خوبی 

تسلیت میگم عزیزم غم اخرتون باشه 

الهی روحشون قرین رحمت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام یکتا جانم خوبی  تسلیت میگم عزیزم غم اخرتون باشه  الهی روحشون قرین رحمت

قربونت برم عزیزم غم نبینی گلم مرسی♥♥