2777
2789
عنوان

خداحافظ ای داغ بر دل نشسته😭

1029 بازدید | 27 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقد سخته زندگی کردن تو این دنیا ک هر روز عزیزی جلو چشمت پرپر میشه و تو حتی نمیتونی برای اخرین بار ببینیش خدایا خودت بهمون رحم کن جز تو پناهی نداریم😢😢

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

کی فوت کرده

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطوری تاپیک میزنید

تاپیکا مبهم شده، ۲۰ نفر باید بپرسن چی شده؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

تو این یه سال پدر بزرگ و مادر بزرگ، خاله و عمه ام رو از دست دادم  

مرگ خیلی زیاد شده 😓

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

دختر عموی باردارم😭😭😭😭

تاپیکم مبهم نیس یکی فوت کرده حالا هر کی مهم اینه ک عزیزی رو از دست دادم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
تو این یه سال پدر بزرگ و مادر بزرگ، خاله و عمه ام رو از دست دادم   مرگ خیلی زیاد شده 😓

از کرونا؟😨😨

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دختر عموی باردارم😭😭😭😭 تاپیکم مبهم نیس یکی فوت کرده حالا هر کی مهم اینه ک عزیزی رو از دست دادم

خدا رحمتشون کنه، خیلی سخته، خدا به داد خانواده ش برسه

از کرونا؟😨😨

بابابزرگم به خاطر کرونا اما مادربزرگم نه ، خاله ام سرطان سینه و عمه امم سرطان پوست 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

تاپیک نزدم ک ١٠٠نفر بیان بگن چیشده یا پربازدید بشه یا نمیدونم چی 

ی جایی میخواستم تا ی ذره از درد وجودم کم بشه ک معمولا اینجا درد رو دردت میزارن تا اینکه.....

بابابزرگم به خاطر کرونا اما مادربزرگم نه ، خاله ام سرطان سینه و عمه امم سرطان پوست 

خدا رحمتشون کنه😑 چه سالی بود امسال