2777
2789

خواهرم میگف خواهرشوهرش میگه دخترمون بیمه کردیم ماهی ۱۰۰ یا ۱۵۰ میدیم بعد بیس سال تا ۵۰۰ میلیون بهمون میدن برا جهاز اینا میگف خوبه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون

بچه های من ۳ ساله بیمه ان  ۳ ماهی یبار ۸۰۰ هزار

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشع عزیزم توضیح بدی اسم بیمه چیه شرایطش چیه

نمیدونم اسمشو دقیق 

ولی همون بعد ۲۰ یا ۲۵ سال ب حسابشون پول میریزن پول درس و جهیزیه و اینجور چیزا

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
برای دوتاشون ۸۰۰ میریزی یا نفری هشصد؟

نه دو تاشون با هم

سلام

منظور شما بیمه عمر و پس اندازه و از اونجائی که بیمه عمر و پس انداز یک تعهد بلند مدته بصورت تاپیکی نمیشه تمام ابعادش رو بررسی کرد اگه تمایل داشتید جهت مشاوره رایگان و فنی و سپس در صورت رضایت اقدام در خدمتتون هستم

با تقدیم احترام

زیارتی

نماینده کد 26977 بیمه آسیا

واتس اپ: 09335538110

موبایل: 09124492015

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما