2777
2789

دفعه اولی که چت کرده بود سه چهار ماه از عروسیمون گذشته بود من وقتی چت ها رو خوندم دست و پاهام میلرزید چیزی نخوردم میخواستم برم از خونه شوهرم افتاد دنبالم گفت کجا میری گفتم فلانی کیه باهاش چت کردی گفت دوستمه گفتم تو به دوستت میگی عشقم،  گفتم‌ولم کن تو بهم خیانت کردی از پله ها میرفتم‌پایین اونم اومد دنبالم گفت به روح بابام من کاری نکردم چشاش پر شد و اینا گفتم به روح بابات الکی قسم نخور بعد وقت باشگاه داشتم خودش با ماشین برد منو ، بعدش که برگشتم تو کوچه داشت ماشین تعمیر می‌کرد اومدم بهش سلام ندادم رفتم تو با اینکه کار داشت یکم بعد اومد خونه دید رو تخت مثل جنازه ها افتادم اومد کنارم دید گریه میکنم اونم گریه کرد کلی قسم و آیه که یه پیام الکی بود و اینا ، پیام های آخرشون خونده بودم از این ور اون ور و حتی آب و هوا و چیزای پیش پا افتاده حرف زده بودن ، من‌میگفتم باور نمیکنم ، تو چطور تونستی اول زندگیمون همچین کاری کنی ، دیگه کلی گریه کردیم قشنگ بلد بود چیکار کنه دل منو به رحم بیاره میگفت اگه به کسی بگی اگه به خانواده ام بگی من چجوری سرمو بالا بگیرم پیش بقیه میگن خانمت به این خوبی چی کم داشتی که رفتی اینکارو کردی ، خلاصه تا عصر گرسنه مونده بودیم املت درست کرد خوردیم ، شبش من باز حالم بد شد انقد گریه کرده بودم قلبم درد میکرد ساعت سه نصفه شب منو برد دکتر ، دکتر گفت چیشده گفت آقای دکتر ناراحتی پیش اومده گریه کرده اینجوری شده ، خلاصه برگشتیم خونه صبح بهش گفتم باید ماشین بزنی به نامم تا به کسی نگم اون‌ماشین حق منه چون نه طلا درست حسابی برام خریدی موقع عروسی نه تالاری چیزی گرفتی برام به جاش ماشین خریدی باید بزنی به نامم گفت باشع فقط به کسی نگو اون روز رفتیم ماشین زد به نامم بعد آخرش گفت مبارکت باشه منم گفتم ای کاش به شادی به اسمم میزدی نه اینطوری سر این قضیه 

بعد اون دو بار دیگه هم این چت هاشو تکرار کرد ولی دیگه پوست کلفت شده بود یا گردن نمی‌گرفت یا چیزی میگفتم به نامم بزن زرنگ شده بود نمیزد 

خلاصه اون دفعه اول یا بیشتر دوسم داشت و تازه عروس بودم براش تازگی داشتم و مهم بودم یا دفعات بعد دیگه چون بقیه فهمیده بودن براش مهم نبود و پوست کلفت شده بود و براش تکراری شده بود 

هر چی ازش دیدم فقط در حد چت بوده و این انگار کمبود محبت داشته که میخواسته با اونا رفع کنه ، حتی چت جنسی هم نکرده بود هیچوقت که بگم از نظر جنسی چیزی کم داشته ، انگار مثل یه بچه که کنجکاوه کار بد انجام بده و هر دفعه باز تکرار میکنه 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هنوزم چت میکنه و پاک میکنه یا نه 

یا کارش شهرای مختلفه میترسم از طریق چت با کسی قرار بذاره بره پیشش اما هیچ جوره نمیتونم مطمئن بشم که اینکارا رو نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دفعه اول زیادی نترسیده که بازم تکرار کرده ولی آفرین بهت که ماشینو زدی به اسمت

دفعه دوم سندای خونه رو برداشتم رفتم قهر و به بقیه هم گفتم که چیکار کرده میخواستم نصف خونه رو هم بزنه به نامم ولی نزد و اتفاقا دست پیش و گرفت و به همه گفت سند های خونه رو برده بگین پس بده ، بیشتر ضایع ام کرد انگار ، خانواده اش هم زبون درازی میکردن تازه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا با اینجور ادما باید چیکار کرد مگہ اون چت چہ دردی رو ازشون دوا میکنہ مشکل روانی دارن؟!

دقیقا ۴ ساله سوال منه ای کاش میتونستم ذهنشو بخونم بفهمم دلیل اصلی این چت ها این کمبود ها چیه چه مشکلی داشته تو بچگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا ۴ ساله سوال منه ای کاش میتونستم ذهنشو بخونم بفهمم دلیل اصلی این چت ها این کمبود ها چیه چه مشکل ...

شاید یہ روانشناس بتونہ جواب بدہ واقعا مشکل پیچیدہ ایہ من کہ درکشون نمیکنم 

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

عزیزممممممبمیرم برا دلت🥺

خدا نکنه گلم ولش دیگه برام عادی شده فقط میترسم یه روزی یه خطای بدتر بکنه منو هم به بیماری های جنسی مبتلا کنه 

چند وقت پیش تو‌گوشیش دیدم‌ دوستش بهش گفته بود فلان جا موندی برو داخل شهر زن پیدا کن شب هم برو پیشش بمون 

تن‌و بدنم لرزید که اگه این کار همیشه انجام میدن چی اگه یه بار اینکارو کرده باشه و مزه اش زیر زبونش رفته باشه چی نمیدونم هنوزم بهش شک دارم با اینکه ازش پرسیدم و گفت باهم شوخی داشتیم همینطوری شوخی کرد دوستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دفعه دوم سندای خونه رو برداشتم رفتم قهر و به بقیه هم گفتم که چیکار کرده میخواستم نصف خونه رو هم بزنه ...

پرو شده دیگه حالا نره خونه رو بزنه به اسم ننه باباش از ترس مهریه و قهر اینا؟

شاید یہ روانشناس بتونہ جواب بدہ واقعا مشکل پیچیدہ ایہ من کہ درکشون نمیکنم

یه بار رفتیم پیش روانشناس بعدش شوهرم گفت ولش کن من خودم روانشناسم اینا که کار خاصی نمیکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرو شده دیگه حالا نره خونه رو بزنه به اسم ننه باباش از ترس مهریه و قهر اینا؟

نه اصلا حرف طلاق بینمون نبوده همو دوس داریم زندگی مون خوبه ازم مطمئنه فقط تنها مشکلم اینه چرا این اینطوری میکنه چه کمبودی داره مگه ، فقط میترسم کار بدتری بکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا حرف طلاق بینمون نبوده همو دوس داریم زندگی مون خوبه ازم مطمئنه فقط تنها مشکلم اینه چرا این ای ...

جلوش رو بگیر عزیزم همین مسیری که توشه خطرناکه اگه با یکی چت کنه بعدش رابطه جنسی بشه چی

جلوش رو بگیر عزیزم همین مسیری که توشه خطرناکه اگه با یکی چت کنه بعدش رابطه جنسی بشه چی

چجوری جلوش بگیرم چیکار کنم 

الان دیگه زرنگ شده تو اینستا چت میکنه پاک میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری جلوش بگیرم چیکار کنم الان دیگه زرنگ شده تو اینستا چت میکنه پاک میکنه

اول که اروم برو جلو و مدرک جمع کن که نزنه زیرش بعدش که مدرک داشتی مهرتو بذار اجرا یا حداقل تهدیدش کن که طلاق میگیری تونستی برو قهر و بببین تو بزرگترا از کی میترسه از کی حساب میبره مخصوصا تو فامیلای خودش برو به همون بگو