2777
2789
عنوان

گوشی خواهرمو تو ارایشگاه زدن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست
خب بالاخره اون گوشی رو میدزدن که بفروشن کسیم که میخره روش سیم کارت میندازه واسه انگری برد بازی کردن ...

تعمیرات موبایل میتونه سریالش رو بادستگاه پاک کنه که اصلا ردیابی نشه..اینو شوهر خواهرم میگه که چندساله تعمیرات موبایله..

بودی شهر رو چراغونی میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوشیم گم شد بعد از یکسال ردیابی شد طرف جانباز از کار در اومد بعدشم گفت من نبردم پیش من نیستش تموم شد رفت گوشیمم پیدا نکردم دیگه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

میگن مالت سفت بچسب؛همسایت دزد نکن 

شرح حال شماست 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....
کسیکه میدزده میخواد سریع ردش کنه بره بیاد قطعه قطعه کنه که چی مثلا

الان‌گوشی بدون کارتن تو هوا میزنن که دزدیه..اون به هرکی بفروشه ازش کم‌میکنن چون کارتن نداره.به گوشی فروشی هم‌نصف قیمت بفروشه قطعاتش فقط استفاده میکنن.همین خوده شما گوشی بدون کارتن میخری...من دودش توچشمم رفته یبار..

بودی شهر رو چراغونی میکردم
الان‌گوشی بدون کارتن تو هوا میزنن که دزدیه..اون به هرکی بفروشه ازش کم‌میکنن چون کارتن نداره.به گوشی ...

شما علم غیب دارین من گوشی بدون کارتن میخرم؟ نه خانم ما از اینجور خزبازیا نداریم مثل شما لطفا ته دل این خانمم خالی نکنید

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

انشالله زودتر پیدا شه ولی من واسه همین با گوشی خیلی مدل بالا موافق نیستم شوهرم یه هفته بود گوشی سامسونگ A۷ خریده بود طفلی پارک کرده بود که ماشینشو بار بزنن موتوریه زده بودازش 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
تعمیرات موبایل میتونه سریالش رو بادستگاه پاک کنه که اصلا ردیابی نشه..اینو شوهر خواهرم میگه که چندسال ...

اره بابا تازه اصلا روشن نمیکنن که ردیابی بشه مثلا از ال سی دیش و لوازم جانبیش استفاده میکنن خیر ندیده ها 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت