2777
2789

بچه ها خواهرم ی تاتو کار نداره ست ماهی یکبار میاد،فقطم خواهرم اونجا بود،ی خانومه اومد ،شاگرد ارایشگرع هم بود،گوشی خواهرم زنگ خورد منم ج دادم،بعد گوشیو گذاشتم رو صندلی،اون خانومه کارشو انجام داد رفت،یهو دیدیم گوشی نیست،کل ارایشگاهو گشتیم همه هم وسایلشونو خالی کردن و خودشونم گشتن همدیگرو،فقطم اون خانوم زده بود بیرون،رفتیم دم خونه مادرش(دختره مهمون بود) گفت من نبردم،بعدم زنگ زدن آژانس و سریع رفتن

ماهم زنگ زدیم پلیس ب اون دختره هم زنگ زدم برگرده،با همون اژانس برگشت،بچش بغلش بود گفت بچم کفن شه من نبردم،شوهرمم شوهر اون خانومو میشناسه میگ من روشون قسم میخورم،ادمای پاکین،خلاصه صورت جلسه کردن،امروز قراره برن شکایت

بچه ها خواهرم خیلی دستش خالیه،دوتا بچه کوچیک داره،گوشیش قسطی بود بخدا ی قسطشو داده بود،خیلی خیلی بی پولن😢😢😢😢

وقتی گم شد میزد تو سر و چشمش،تو سفیدی چشمش زخم افتاد😢،بعد دست گذاشت رو دلش گفت ای دلم داره میترکه،بند دلم پاره شد

دیشب تا صبح نخوابیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون گوشی روشن بشه میشه پیداش کرد پارسال گوشی خالم و تبلت دخترخالم رو دزدیده بودن خاله ام رفت شکایت کرد چندوقت بعدش زنگ زدن بیا دزد گوشیتو گرفتیم همه گوشیا یه کد خاصی دارن که آگاهی این کد هارو برمیداره ذخیره میکنه اگه گوشی بااون کد روشن بشه ردیابی میشه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡