2777
2789
عنوان

گوشی خواهرمو تو ارایشگاه زدن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست

برای خوده منم خیلی اتفاق افتاده یه بار اهواز رفته بودیم متاسفانه گم شد و پیدا نشد کسی ندزدیدش خودم گمش کردم متاسفانه 😕

یه بار  دیگه ام پارک بودیم  کیفمو داده بودم دست شوهرم گذاشته بود روی نیمکت پارک خودشم رفته بود از سوپر خرید کنه بعد منم باهاش رفتم نمیدونستم این آقا کیف و گذاشتن اونجا و برنداشتن🙄 وقتی از سوپر اومدیم بیرون ایشون یادشون افتاد کیف و گذاشتن اونجا بر نداشتن هیچی دیگه وقتی رسیدیم کیفی در کار نبود. 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تا خودتون با چشمتون چیزی رو ندیدین تهمت نزنین من جای اون خانم بودم ازتون شکایت میکردم تا بفه ...

چی میگی تهمت چیه ب ی نفر تهمت نزدم،همه اونایی ک اونجا بودن،بعدم مگه گوشی اب شده رفته تو زمین ک خاموشم شده معلومه ک بردنش

شیایئمی نوت8

با کارتن گوشی بره دادگاه شکایت کنه..اگرشانس بیاره وروش سیم کارت بندازن فوری پیدا میشه..من یه‌گوشی دس دوم خریدم از دامادمون که تعمیرات موبایل داره..اونم از فروشندش مطمین بود..من سره ۴ماه نشد ازدادگاه برام احضاریه اومد ..عین پول گوشی روازم گرفتن

بودی شهر رو چراغونی میکردم
چی میگی تهمت چیه ب ی نفر تهمت نزدم،همه اونایی ک اونجا بودن،بعدم مگه گوشی اب شده رفته تو زمین ک خاموش ...

بازم با قاطعیت نگو .یبار خواهرم آمد خونه ی ما یه خانم دیگه هم بود نشستیم گفتیم خندیدیم اینا رفتن خواهرم بعده نیم ساعت زنگ زد گفت دستبندم نیست با قاطعیت تمام می‌گفت افتاده اون خانم برداشته حتی زنگ زد اون خانمه قسم خورد این باورش نمیشد نگو تو حیاط ما افتاده من شبش شانسی دیدم بخاطره همینه شایدیکی دیگه برداشته که خیلی حرفه ای بوده

درصورتی که روش سیم کارت بندازن پیدا میشه..

خب بالاخره اون گوشی رو میدزدن که بفروشن کسیم که میخره روش سیم کارت میندازه واسه انگری برد بازی کردن که نمیخره کسیم که همچین گوشی رو میخره پای خودشم گیره که تو که متوجه شدی سرقتیه چراخریدی چون نه کارتن داره نه چیزی

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
خب بالاخره اون گوشی رو میدزدن که بفروشن کسیم که میخره روش سیم کارت میندازه واسه انگری برد بازی کردن ...

چی میگی خواهر..قطعه فروشیش میکنن..ازهرقطعه اش استفاده میبرن...مگه دیوونن روش سیم کارت بندازن که ردیابی بشه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
چی میگی خواهر..قطعه فروشیش میکنن..ازهرقطعه اش استفاده میبرن...مگه دیوونن روش سیم کارت بندازن که ردیا ...

کسیکه میدزده میخواد سریع ردش کنه بره بیاد قطعه قطعه کنه که چی مثلا

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
حدود۶،۵۰۰

وای همین فک کردم بالای ۲۰😑

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂