2777
2789
عنوان

گوشی خواهرمو تو ارایشگاه زدن😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 68 پست

شکایت کنه انشالله پیدا میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 حالا چرا ب اون بنده خدا تهمت زدین

خب شاید افتاده زیر میزی جایی 

حالا ب خواهرت بگو خودتو بزنی چشمتو ناقص کنی ک بایدکلی پول خرج کنی تا درمان بشی 😑 تو ارومش کن . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ن خاموش شده

گوشیش افتاده یه جا مطمئن باش

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
واقعا؟کاشکی،بخدا دلم خونه

بالاخره که اون گوشی روشن میشه باخاموش موندن هیچ غلطی نمیتونن بکنن پیدامیشه انشالله برای ما خیلی پیش اومده ازاین چیزا وپیدا شده

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
پناه بر امام زمان خواهرم خیلی گنله داره

ن تو خود ارایشگاه  حالا ببین کیه گفتم اخه طرف براچی میاد گوشی رو برداره 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

شاید شاگرد این گوشی رو برداشته آخی خواهرت چقدر گناه داره نباید گوشی رو میذاشت رو صندلی تو سایت ندیدی فیلمهای دزدیده شدن گوشی رو چقدر راحت موشی ها رو میدزدن مثل اب خوردن دستشون بشکنه ان شاالله که پیدا بشه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏