saanar مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 186 عنوان کیا در حال مصرف قرص گلوریا هستن؟ 386 بازدید | 37 پست لطفا بیاین از تجربیتتون بگین 1399/09/01 | 06:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 واسه چی هست؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 برای لاغری میشه بدونم چندخریدی و از کجاخریدی عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 برای لاغری من دنباله یه قرصی هستم که اشتهارو به صفربرسونه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
saanar مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 186 من دنباله یه قرصی هستم که اشتهارو به صفربرسونه من از یه پیجی تو اینستا خریدم ۳۲۰ هزار یه روزه از تهران به تبریز فرستادن واینکه من از دیروز لب به غذا نزدم یعنی اصلا میل نداشتم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من از یه پیجی تو اینستا خریدم ۳۲۰ هزار یه روزه از تهران به تبریز فرستادن واینکه من از دی ... اهل تبریزی 😍همشهری هستیمپس خیلی خوبه منم بخرم به نظرت داروخانه ها دارن؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
saanar مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 186 اهل تبریزی 😍 همشهری هستیم پس خیلی خوبه منم بخرم به نظرت داروخانه ها دارن؟ قربانت😘نه داروخونه ها ندارنببین هر قرصی یه عوارضی داره اول مطالعه کن بعدش تصمیم بگیر من از رژیم خسته شدم بدنم دیگه توان رژیم نداره
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 قربانت😘نه داروخونه ها ندارن ببین هر قرصی یه عوارضی داره اول مطالعه کن بعدش تصمیم بگیر من از رژیم خ ... منم هر روز پیاده روی میکنم ورزشم زیاده ولیپرخوری عصبی ازیه طرف و مصرف کورتون ازطرفدیگه نمیزاره وزن کم کنم بیچارم کرده اضافه وزن عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
سانسوریاپاکوتاه عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2373 من دنباله یه قرصی هستم که اشتهارو به صفربرسونه حالا چراا صفر اخه😊 ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
saanar مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 186 منم هر روز پیاده روی میکنم ورزشم زیاده ولی پرخوری عصبی ازیه طرف و مصرف کورتون ازطرف دیگه نمیزاره و ... من ۶۸ کیلو بودم ول کردم شدم ۸۶ دارم دق میکنم از خودم بدم میاد انقدر شیرینی اینا خوردم اینجوری شد
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 حالا چراا صفر اخه😊 اگه به صفر برسه نصف سفره رو میخورم حتما🤣🤣🤣واسه محکم کاریه😁 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
saanar مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 186 منم تقریبا ۲۰روز تردمیل خریدم روزی یکساعت پیاده روی میکنم
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 من ۶۸ کیلو بودم ول کردم شدم ۸۶ دارم دق میکنم از خودم بدم میاد انقدر شیرینی اینا خوردم اینجوری ... منم ۶۸بودم الان ۸۲ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂