2777
2789
عنوان

شر و شیطونا بیاین بینم😃

184 بازدید | 24 پست

بچه ها من مجردم ولی خیلی استفاده نمیکنم ازش

ینی اونجوری که باید ازش لذت نمیبرم

بیاید یکم بگید چرکارا میکردید تو جوونییتون که خوش میگذشت یا چیکار میکنید الان که لذت میبرید از جوونی

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ک اول جوونیمه کرونا اومده گند زده بهش

هیچ استفاده ای😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
من وقتایی ک میرم تور بهم خوش میگذره زیاد اهل مهمونی و جشن و اینا نیستم ولی تور مخصوصا افرودی خیلی به ...

مسافرت تنهایی؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

تور مسافرت با دوستا کافه گردی سینما قدم زدن تو خیابون حتی تنهایی کافه رفتن تنهایی خرید رفتن 

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
با دوستات برو گردش دور دور بعد ازدواج دیگه وقت نمیشه

خیلی پایه نیستن

الان ک مجردی برو مسافرت بادوستات

برو خونه دوستات اونابیان چون بعدش ازدواج کنی مطمئنا دیگ لنقدرازادنیسی بتونی اینکاروکنی بعدش دلت نسوزه

فعلا تامیتونی حسابی ازمجردیت استفاده کن

تور مسافرت با دوستا کافه گردی سینما قدم زدن تو خیابون حتی تنهایی کافه رفتن تنهایی خرید رفتن 

مسافرت و اینا برا من قفله😅