2777
2789
عنوان

تاپیک دروغ در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا

الان یه دختره تاپیک زده بود نامزدم بزور رابطه میخواد هرچی پرسیدم چندوقته عقد کردی جواب نداد .رفتم بقیه تاپیکاشو دیدم فهمیدم اصلا نامزد نداره چاخان میکنه.خب آخه این دیگه چیه بخوای دروغ بگی واسش

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
من تازه کاربرای چاخان هم دیدم  مثلا طرف روانشناسه و با شوهرش کانادا زندگی میکنن و مامانشو اومد ...

طرف ساکن اروپاست بااون همه پزشک و داروی خارجی،ولی  کف سایت دنبال راه حل برا ریزش موهاشه  

الان یه دختره تاپیک زده بود نامزدم بزور رابطه میخواد هرچی پرسیدم چندوقته عقد کردی جواب نداد .رفتم بق ...

یا ی خانومی نوشته بود ک مرغ و گوشت نداریم  کاربرا هرچی میگفتن کدوم شهری ک کمکت کنیم  هیچی نگفت

یکم بیشتر بمونی عادی میشه برات... خیلیام راست هستن

نه کاری ب راستا ندارم.اینایی که دروغشون میافته بیرون و میگم.که چی چهارنفرو بذاری سرکار

والا من که تازگی هر ناپیک ه یه کم عجیبی میبینم میرم تاپیک های قبلی اش رو میخونم ببینم قبلی ها چی بو ...

قبلا مخالف این بودم که نمیشه خوده کاربرا تاپیکاشون رو حذف کنن! ولی الان میگم بهتر تاپیکا بمونه که دیگه کمتر دروغ بگن

من تازه کاربرای چاخان هم دیدم  مثلا طرف روانشناسه و با شوهرش کانادا زندگی میکنن و مامانشو اومد ...

اوه اوه اینو ندیدم من