2777
2789
عنوان

تاپیک دروغ در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
یه عده دست به هرکاری میزنن تا پربازدید بشن،باور کن اگه از همون اول بمن بگن که دوست دارن پربازدید بشن ...

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

یکی تو تاپیکش داشت دعوا میشد سریع یه تاپیک دیگه زد که بیایید تاپیک قبلیم دعواست! بهش تذکر دادم و گفتم چرا بجا اینکه تاپیک رو قفل کنی بدتر داری تماشاچی جمع میکنی! مردم از بیکاری دنبال جنجالن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ی خانومی نوشته بود ک مرغ و گوشت نداریم  کاربرا هرچی میگفتن کدوم شهری ک کمکت کنیم  هیچی ...

ندیدم این تاپیکو.حالا واقعا از بیکاری و قرنطینه پناه اوردم نی نی سایت.ولی یه چاخانی میشنوم اصلا تابلو

والا من که تازگی هر ناپیک ه یه کم عجیبی میبینم میرم تاپیک های قبلی اش رو میخونم ببینم قبلی ها چی بو ...

قبلا مخالف این بودم که نمیشه خوده کاربرا تاپیکاشون رو حذف کنن! ولی الان میگم بهتر تاپیکا بمونه که دی ...

اره نکته مثبتش اینه که خودت نتونی حذف کنی

اوه اوه اینو ندیدم من

اینم اومد تو گروه تلگرامی ما این حرفارو زد بعد میگفت ساکن کانادام و این حرفا بعدش تاپیکاشو نگاه میکردی نمیدونست آزمایش بارداری ای که داره مثبته یا نه

با مثلا میگفت التماس دعا دم اذانه و این حرفا 

شاسکول😒

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

شاید جدیدا نامزد کرده🤔

اخه دقیقا ۲روز قبلش تاپیک زده که دلم عشق میخواد پس کی من ب کسی میرسم.بعد حالا گف نامزرم زنگ زده حاضر شو الان بیام دنبالت دلم خیلی چیز میخواد.بعد همه گفتن الان برید کجا گف خودمون خونه گرفتیم و اینا.در عرض دوروز اومدن خواستگاری عقد کردن خونه م گرفتن بعد رابطه م میخوان  زودپز مگه