2777
2789
عنوان

خانما نشدم چه گلی سرم بگیرم

462 بازدید | 40 پست

اگه حامله شده باشم یعنی بد بختم یه قرون نداریم تازه 9میلیون چک خونه هم داریم هیچ پولی نمی‌مونه که واسه بچه هزینه کنم خدایا کمک کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زیری داره التماس می‌کنه بچه دار شه😶

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

چند سالته و چند ساله ازدواج کردی و چند تا بچه داری؟

سه تا سؤال یک جمله!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

عیب نداره خاله منم خیلی بدبخت بود تا حامله شد همینکه دخترش دنیا اورد زندگیش کن فیکون شد به صورت امداد غیبی...

دخترش خوش قدم بود

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
تاپیک زیری داذه التماس می‌کنه بچه دار شده😶

خدا ایشالا بهشون بچه بده من ناشکر نیستم بچه خیلی دوست دارم واقعا دوست دارم حامله باشم ولی  شوهرم الان نمی‌خواد میگه سخته پسرم سه سالشه 

دیگه اگر باردار باشی کاری نمیتونی بکنی باید بپذیری و کنار بیای 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
عیب نداره خاله منم خیلی بدبخت بود تا حامله شد همینکه دخترش دنیا اورد زندگیش کن فیکون شد به صورت امدا ...

خدا رو شکر کاش واسه ماهم زندگیمون درست بشه خیلی بی پولیم کلی هم واسه خونمون قرض کردیم همه باهم ریخته سرمون

خدا رو شکر کاش واسه ماهم زندگیمون درست بشه خیلی بی پولیم کلی هم واسه خونمون قرض کردیم همه باهم ریخته ...

ان شالله پولدار و بی نیاز بشین

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!