2777
2789
عنوان

مردایی که فیلم می‌بینن!

479 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها خیلی ناراحتم برای خواهرم میگه شوهرش فیلم سوپر میبینه و از توی جستجوهای گوشیش دیده. بگید چجوری باید مشکلو برطرف کنه؟ روش نمیشه بره مشاوره.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا 

بگه بیا باهم ببینیم   😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

به نظرم اصلا اشکال نداره خود طرفو که ندیده فیلمه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
شاید از رو کنجکاوی بوده

اسکرین گرفته ۸ بار توی سه ماه رفته دیده ساعتایی کع سر کار بوده

نمیدونم والا  بگه بیا باهم ببینیم   😐

باهم دیدن گفته اصن ازین فیلما خوشم نمیاد بعد یواشکی دیده

بهش بگه مشکلت ودردت چیه اینارومیبینی

اینارومیبینی من حس بدی میگیرم،مگه چه کمبودی برات میزارم که سوق پیدامیکنی براای فیلم

اگه دنبال لذتی من زنتم وکنارتم دیگه چه دلیلی داره ای مزخرفات میبیینی