2777
2789
هیچوقت نزن این حرفو به خدا توسل کن ایمان داشته باش که بزرگترین معجزس بخاطر خواستت حریص نشو شکر کن ب ...

عشقی نیست به خدا.دیگه نیست.صبرم تموم شده.امتحان هم حدی داره.من کم اوردم بهشم گفتم ولی انگار نمیبینه نمیشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقی نیست به خدا.دیگه نیست.صبرم تموم شده.امتحان هم حدی داره.من کم اوردم بهشم گفتم ولی انگار نمیبینه ...

چرا عشقی نیست مگه بخاطر خواسته هات خدارو میخوای که اگه نده عشقتم از بین بره واسش

ما باید خداروشکر کنیم عزیزترین کسامون پیشمونن یه خونه ای هست که توش میتونیم اروم باشیم تو سردی زمستون تو گرمی تابستون..یه نونی واس خوردن داریم خیلیا هستن تو خیابونا میخوابن ما باید خداروشکر کنیم بخاطر هر دم و بازدمی که هر لحظه بهمون زندگی میبخشه فک کن...خدا خیلی مهربونه هر چقد تصور کنی مهربونه هیچ یک از کاراش بی حکمت نیس اون معجزس حال من بده فراتر از توصیفه ولی بخدا نباید از خدا دور بشیم تو خواستت رو ول کن یه ماه فقط بخاطر خودش شکر گذار باش نماز شکر بخون الحمدالله بخون عاشق خودش باش ببین چی میبینی❤

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
چرا عشقی نیست مگه بخاطر خواسته هات خدارو میخوای که اگه نده عشقتم از بین بره واسش ما باید خداروشکر ک ...

من نخواستم به دنیا بیام.خودش اورده.اخه اینقدر عذاب.روا نیس.به چیش دلخوش شم.هر چی خواستم نداد.نشد.تلاش کردم.تلاش خیلی کردم.مهربون نبست.دنیا رو ببین.به چه روز افتاده.مهربون نیس.

چرا عشقی نیست مگه بخاطر خواسته هات خدارو میخوای که اگه نده عشقتم از بین بره واسش ما باید خداروشکر ک ...

به خاطر دم و بازدمم خدا رو شکر کنم.خنده داره.اصلا نمیخام زنده باشم که به خاطر این شکر کنم.ولی اصلا نمیبینه.دیالوگی بود میگفت ما زیر پونز نقشه دنیاییم.من دقیقا به این نقطه رسیدم.نمیبینم.نمیشنوه

من نخواستم به دنیا بیام.خودش اورده.اخه اینقدر عذاب.روا نیس.به چیش دلخوش شم.هر چی خواستم نداد.نشد.تلا ...

بعدا پشیمون میشی بخاطر این حرفایی که زدی ما عقلمون به عقل خدا نیرسه؟ به اندازه اون میدونیم؟؟ پس راجع به خدا قضاوت نکن

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید