2777
2789
عنوان

کانال خرید نوزاد میخوام

511 بازدید | 14 پست

لطفا مطمئن باشه چون خرید نمیتونم برج هم سختمه هم کرونا هم ک از فردا تعطیله همه جا هم پرداخت درب منزل باشه ک چه بهتر

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

میخواستم بگم همینمون مونده بود کانال نوزاد فروشی داشته باشیم 🥴🥴🥴🥴🥴🥴 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
میخواستم بگم همینمون مونده بود کانال نوزاد فروشی داشته باشیم

😂😂

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده من یه دونه میشناختم پرداختش اینترنتیه     اینا رو از کجا میارین وافعا     ...

مطمئنه؟؟ اخه با خرید اینترنتی خیلی سرم کلاه رفته

@aghabozorg20 کانال تلگرام سیسمونی آقابزرگ من خودم خریدهامو حضوری از همینجا انجام میدم ولی فعلا مج ...

مرسی عزیزم .مال کدوم شهر ؟ ارسال ب شهرستان هم داره ؟ اگ برای مشهد باشه ک ممنون میشم

البته روش پرداختشون رو نمی‌دونم چجوریه ها

آها بازم‌ممنونم

من از سایت زیر بیست بادی و تی شرت شلوار های کارترز خریدم جنسشون فووووووووووق العاده عالیه از بازار هم بهتر و ارزون تر

از سایت مای نی نی هم خرید کردم یه سری خرت و پرت های جزیی هست که هر سایتی پیداش نمیکنی این سایت داره مثل پشه بند از اینا که نیاز نیست بچه رو بلند کنی زرت میذاری روش 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

آقا بزرگ هم از وقتی کرونا اومده انگار فروش اینترنتیش فعال شده من حضوری از آقا بزرگ ست تشک و پتو و قنداق و بالش خریدم فوق‌العاده جنسش خوبه صد بار انداختم لباسشویی آخ نگفته

من از سایت زیر بیست بادی و تی شرت شلوار های کارترز خریدم جنسشون فووووووووووق العاده عالیه از بازار ه ...

چه عالی خیلی خوبه پس 😍کانال تلگرامی ندارن؟؟

مال تهرانه. گمون کردم تهران هستید...

مشکلی نیس اگ‌ارسال به شهرستان هم داشته باشه

چه عالی خیلی خوبه پس 😍کانال تلگرامی ندارن؟؟

والا نمی‌دونم تللگرام داره یا نه توی سایت که راحت تره میتونی فییلتر کنی بر حسب جنسیت و نوع لباس 

فقط سایت زیر بیست رو باید زیاد بهش نگاه کنی بادی کارترز هاشون سه سوته تموم میشه باید هر بار چک کنی ببینی شارژ شده یا نه

من ازش پتوی دور پیچ هم خریدم جنسش جوریه که میچسبه به بدن بچه حسابی گرمش می‌کنه بعضی پتو ها هستن انعطاف کمی دارن ولی این دورپیچ هاش اینجوری نیست ، یه طرفش حالت پرز مانند داره  من خریدم خیلی خوب بود