2777
2789

میخام دانشگاه پیام نور بدون کنکور روانشناسی بخونم حالا نمی‌دونم چیکارکنم کی برم ثبتنام اصلا میشه بدون کنکور روانشناسی خوندیانه اگه میدونید یکم اطلاعات بدید خدا خیرتون بده دوستای گلم 🌹

اجازه اسیییی بچه ها چون تاپیک درسیه میزارم وگرنه تو تاپیک های بی مورد نمیزارم.....

ا کتاب تست دارم ما ۹۹ نیستن اما همه ما میدونیم فقط کتاب تست های جدید خیلی تعییرات جزی دارن حتی در حد ی سوال و گاهی فقط کنکور اون سال بهش اصافه میکنن قیمتارو میدم الان خیلی قیمتا بالا رفتن و اینکه کاغذ گرون شدع و ..... 

این قیمتارو میدم چون نوعه نو هستن

شیمی ۱ دارم سال ۹۸ فک کنم قیمت الانشو نمیدونم رو جلد ۵۵ زده ۴۵ میفروشم قلم چی

شیمی ۲ دارم ما ۹۷ قیمت جلد ۵۲ زده ۴۵ میدم قلم چی

ریاضی ۲ ۵۰ ...۴۰ میدم قلم چی۱۳۹۸

ریاضی ۱ ۵۰ ....۴۰ میدم ۱۳۹۸

همشون نو نو هستن

فیزیک ۲ ۱۳۹۸ ۴۵ زده ۳۵ میدم

ریاضی ۳ سه سطحی ۹۹ 

۳۰ هزار میدم 

زیست ۲ و زیست ۱۳۹۸ و ۱۳۹۷ دوتاش باهام ۱۰۰

زیست نشر الگو بهترین منابع زیست شناسی قیمت روش ۱۵۰ 

۱۰۰ هزار میدم 

برای خریدار واقعی ۴۰۰۰۰۰۰ هزار کل کتابارو میدم اگه الان بخواید بخرید حدودا ی تومن میشه

ب علاووه ازمون های قلم چی و زیست ۳ رایگان

بله میتونی بدون کنکور شرکت کنی . مهلت ثبت نامش تموم شده اما  بهمن به بعد هم دوباره ثبت نام میکنن.

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی رو نمیدونم ولی مدیریت من بدون کنکور رفتم

احتمالا روانشناسی هم بشه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بله میتونی بدون کنکور شرکت کنی . مهلت ثبت نامش تموم شده اما  بهمن به بعد هم دوباره ثبت نام میکن ...

یعنی ورودی بهمن میشم ؟بعدش کلاس مجازی الان چجوریه ؟!چه ساعاتی کلاس هست؟

روانشناسی متقاضی زیاد داره شاید نشه ولی مشاوره هر سال  ورودی بهمن می گیرن امسال نمیدونم، سایت سازمان سنجشو چک کن همین روزا اطلاعیه میذاره

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
یعنی ورودی بهمن میشم ؟بعدش کلاس مجازی الان چجوریه ؟!چه ساعاتی کلاس هست؟

عزیز من نرفتم دانشگاه منصرف شدم . راستی میتونی زنگ بزنی دانشگاه و هر سوالی داری بپرسی. و اینکه تکمیل ظرفیت بپرس شاید بتونی اسم بنویسی 

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

تو اول ثبت نام میکنی وبعدا  با توجه به کارنامت و نمراتت معلوم میشه قبولت میکنن یا نه . میتونی چند تا انتخاب کنی برای احتیاط . حواست باشه اولیت مهمه

عزیز من نرفتم دانشگاه منصرف شدم . راستی میتونی زنگ بزنی دانشگاه و هر سوالی داری بپرسی. و اینکه تکمیل ...

مرسی عزیزم زنگمیزم حتما واقعاگیج شدم نمی‌دونم چیکارا باید بکنم اول برم کافی نت ثبت‌نامو بپرسم