2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ١٩ سالمه اما هنوز مدرک خاصی ندارم😓دلم میخواد شاغل باشم

منم اون زمان مدرک نداشتم 

جسارت و شانس داشتم 

برام نه حقوق مهم بود نه سمت

میدونستم آدم توی کار رشد میکنه و شغل جدید بدست میاره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ممنون عزیزم...بله

منم 22 سالمه امسال آزمون دادم کارمند تامین اجتماعی 

اما قراردادی ام 

حالا میخوام برم مدرک مدیریت بگیرم ترم اولم 

بابام میگه برو مهندسی ها ولی من گفتم نمیرم 

چون حداقل مدیریت و حسابداری یه آزمون استخدامی داره اما اونا ندارن 

همین ۸ونیم خوبه دیگ شکر خدا...چندسالتونه؟شغلتون چیه....اگ دوست داشتین یگین🌷🌼

هیات علمی ام

40 سال.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
منم 22 سالمه امسال آزمون دادم کارمند تامین اجتماعی  اما قراردادی ام  حالا میخوام برم مدر ...

بسیار عالی ..اگر به دنبال استخدامی هستی فقط برو سمت همین رشته ها مخصوصا مدیریت دولتی همه جا میخواد ...مهندسی هم جای زیادی نمیخواد و هم جذبش سخته خیلیی ...مگر مهارت خاصی داشته باشی ولی صرف مدرک کار غلطیه 

بستگی داره به پست و نوع استخدامش ...تامین زیاد قراردادی داره ...خود حقوقشون اونقدر زیاد نیست اما اضا ...

میگم 

فوق و دکتری و پسا دکتری چقدر توی فیش حقوق تاثیر داره ؟

بعد کلا داخل سازمان مهمه تا دکتری بری 

یا نه ؟

منم اون زمان مدرک نداشتم  جسارت و شانس داشتم  برام نه حقوق مهم بود نه سمت میدونستم آدم ...

ممنونم از راهنماییتون یعنی اولش با کارای ساده شروع کردین دیگه؟

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
میگم  فوق و دکتری و پسا دکتری چقدر توی فیش حقوق تاثیر داره ؟ بعد کلا داخل سازمان مهمه تا دکتر ...

من دانشجو دکترام اولا با بدبختی اجازه ادامه تحصیل گرفتم ..اعمال مدرک تو سازمان ما که خیلی سخته و فقط یکبار اجازه ارائه داریم که من ازشدمو ارایه دادم ..تو حقوق تاثیری نداره نهایت 300 تومن ...تو سازمان ما هرکسی که پست داره تو پست خودش مشغول نیست ..مثلا من پست سازمانیم مالی هست اما دادورز اجرای احکامم ...صرفا علاقه داشتم جلو رفتم وگرنه تفاوت انچنانی نداشت ..اما تو برخی سازمانها خیلی مهمه خیلیی