یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم 22 سالمه امسال آزمون دادم کارمند تامین اجتماعی اما قراردادی ام حالا میخوام برم مدر ...
بسیار عالی ..اگر به دنبال استخدامی هستی فقط برو سمت همین رشته ها مخصوصا مدیریت دولتی همه جا میخواد ...مهندسی هم جای زیادی نمیخواد و هم جذبش سخته خیلیی ...مگر مهارت خاصی داشته باشی ولی صرف مدرک کار غلطیه
میگم فوق و دکتری و پسا دکتری چقدر توی فیش حقوق تاثیر داره ؟ بعد کلا داخل سازمان مهمه تا دکتر ...
من دانشجو دکترام اولا با بدبختی اجازه ادامه تحصیل گرفتم ..اعمال مدرک تو سازمان ما که خیلی سخته و فقط یکبار اجازه ارائه داریم که من ازشدمو ارایه دادم ..تو حقوق تاثیری نداره نهایت 300 تومن ...تو سازمان ما هرکسی که پست داره تو پست خودش مشغول نیست ..مثلا من پست سازمانیم مالی هست اما دادورز اجرای احکامم ...صرفا علاقه داشتم جلو رفتم وگرنه تفاوت انچنانی نداشت ..اما تو برخی سازمانها خیلی مهمه خیلیی