2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 72 پست
حدودا 8 ..همش واسه خودمه ...ولی انقدر وام گرفتم که هیچی نگم بهتره😐

چندسالتونه و شغلتون چیه

من ١٩سالمه دوست دارم شاغل شم اما خب هنوز لیسانسمو نگرفتم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از کرونا تا ۸ تومن در ماه در امد داشتم همشم می موند پس انداز می شد چون کلا خرجم با شوهرم ولی الان به علت کرونا این تعطیلی های که دولت سرمون اورده شده نزدیک ۴ تومن .

بین هشت و دوازده  مشاور مدیرعاملم  تقریبا پاره وقت  هشت تومن قسط میدم بقیه ه ...

شما از چندسالگی شاغل شدین

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
میگم دکتری مدیریت  6_7 سال سابقه  کارمندرسمی  تامین اجتماعی حدود درآمدش چقدره؟

بستگی داره به پست و نوع استخدامش ...تامین زیاد قراردادی داره ...خود حقوقشون اونقدر زیاد نیست اما اضافه کاراشون خوبه ..خیلی خوب ...دقیق نمیدونم ولی قطعا زیر 7 تومن نیست 

نوزده سالگی 

منم ١٩ سالمه اما هنوز مدرک خاصی ندارم😓دلم میخواد شاغل باشم

من 8 و نیم درامد دارم 

5 و کمی بیشتر قسط میدم.

دوست داشتم بقیه پولم مال خودم بودم. و برای خرج روزمره همسرم می داد ولی اونم نمیمونه براش.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
حالامن ۲۹سالمه تازه امسال آزمون استخدامی شرکت کردم...آیابشود...آیانشود...🙄

عزیزم زندگی رقابت نیست ..هرکسی روند خودشو طی میکنه ..اتفاقا من تو سن خیلی کم وارد کار شدم یه خوبیایی داره اما یه بدیاییم داشت ...29 که سنی نیست ...من همکار دارم 39 ساله امسال استخدام شده تازه قراردادی و آقا