2777
2789
عنوان

سرلاک گندم و خرما

10159 بازدید | 14 پست

خانوم گلیا سلام

دخترمن چن روز دیگه ۶ماهش پر میشه

از وسط ۴ماهگی بهش غذا کمکی دادم

الان روزی سه وعده غذا میدم

فرنی سوپ و حریره بادوم

حالا شوهرم رفته سرلاگ خریده گندم و خرما

نمیتونم بهش بدم؟؟؟؟؟

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

عاشق سرلاک خرما و گندمم😍

بچه خودتونید 😒

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روش نوشته واسه چه سنی مناسبه

خب نوشته پایان هفت ماه

اما واسه کسی که از ۶ماه شروع میکنه ب غذا کمکی فک کنم نوشته

دخترمن حساسیت ب غذای خاصی نداره

اها.منم از ۴ماهو نیم شروع کردم غذاشو الان ۵ماهو نیمشه بهش فقط حریره بادوم میدم.حالا واسش سرلاک شیرو ...

ن خیلی خوبه ک

خب نوشته پایان هفت ماه اما واسه کسی که از ۶ماه شروع میکنه ب غذا کمکی فک کنم نوشته دخترمن حساسیت ب ...

سرلاک برنج بهش بده

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه