2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 414 پست
چشم بهش میگم 😍🤭 اونم فقط به فکر تو و درس ات هس  گف مراقب خودت باشی و حسابی بخونی تا نتیجه ب ...

چشم عزیزم...مرسی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور خیلی مهم تر امتحانای مدرسه اس🙄🙄

خو چیکار کنم؟اصلا انلاین نشدم فقط دارم میخونم

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
افرین خیلی هم عالی  منظور من اینه که بیشتر تستی بخون تا تشریحی

چشم عشقم/

دیروز همون ی بار اومدم الان بیدار شدم بخونم...دیگ تا فردا نمیام...فلن خدافظ😘/

مرررسیییی عزیزمممم😍😍 ببخشید فکر کنم پستت رو نخوندم واااای شرمنده😅 وگرنه جواب میدادم حتماااا😅🤦🏻 ...

سلام ..وقتتون بخیر 

میشه ازتون بخوام تو امتحان ریاضی فردا کمک کنید بهم ؟

خودم خوندم اما تو مبحث حد مشکل دارم ..ریاضی دوازدهمه 

ساعت 8 صبح امتحان دارم یه دنیا ممنون میشم اگر ان شدید جواب بدید 

شرمنده واقعا ببخشید که معطل شدی بخاطرم ... اره خونده بودم فقط تو مبحث حد مشکل جزئی داشتم که 18 شدم& ...

حد راحته از راه تستیش که هوپیتال هست استفاده کن عالیه یا هم ارزی بزن 

جایی مشکل داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 

حد راحته از راه تستیش که هوپیتال هست استفاده کن عالیه یا هم ارزی بزن  جایی مشکل داشتی خوشحال م ...

چشم ممنون از راهنماییت ...

شنبه امتحان زیست دارم دارم ژنتیک میخونم میشه اگه اشکالی بود ازت بپرسم لطفا ؟