2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 414 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خصوصی بهم پیام داده بعد علامتش اومد رفتم ببینم دیدم نیس دیگه رفتم تاپیکش دیدم قطع شده

تاپیک میزنم الان/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلام آجی شرمنده نبودم الان اومدم 

سلام نفسم..فدا سرت..باشی فقط برام بسع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@______negar______  

وااااای الهی فدات شمممم😍😍😍

الان همه کارت پستال هااااتو دیدم چقددددر خوشگل بوددددن😍😍عاشقشون شدممم اینقدر ناز و جذاب بودن ذووووق کردم خیییلییی ممنون نگااااریم پلنگم خیلی خوشحالم کردی فدات بشم من😍😍❤❤

@______negar______  

فدات بشم نگااارم خیلی ماهی و گلی و مهربووونی

رفیقمی خیلی دمت گرررررم😍😍کلی برات آرزوی خوب دارم که الهی بع تک تک شون برسی و خوشحال تر از همیشه بشم 

برات 😍😍❤❤ خیلی خفن بوووودن قشنگ لوزالمعده امم خندید😍😁😂😂😂

@______negar______  

من با محیا صحبت کردم گف که به خاطر تو لغو نزده 

درس داشته برای همین رفته 

گف بعدا میادش برای ازمون داره میخونه 

گف اصن از دست تو ناراحت نیس و گف بهت بگم درس بخونی و حواست به خودت باشه

@______negar______  

الان سایت خرابه وگرنه اسکرین حرفامونو برات می فرستادم 

به خاطر تو نرفته اصن از تاپیک محیای من هم براش اسکرین دادم گف بهت بگم ناراحت نباشع به خاطر تو نبوده فعلا ازمون داره 

@______negar______     وااااای الهی فدات شمممم😍😍😍 الان همه کارت پستال هااااتو دیدم چ ...

عزیز دلمییییی عشق جاااااان کاری نکردممممم فداتشم دردت ب جونممم وظیم بوود بمونی برام😘😘

@______negar______     فدات بشم نگااارم خیلی ماهی و گلی و مهربووونی رفیقمی خیلی دمت گر ...

عی فداتشممم فدایع خندع هاااااات دردت تو قلبم عشقمی ک وظیمع خواهری هرکار کردم😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘

@______negar______     الان سایت خرابه وگرنه اسکرین حرفامونو برات می فرستادم  به خ ...

باشع عزیزم بش بگو مواظب خودش باشع...من منتظرشم....فداتشم گلم..اینجور نگو بت اعتماد دارم حرفت برام سنده...فداتشم ابجی سلاممو برسون بش

باشع عزیزم بش بگو مواظب خودش باشع...من منتظرشم....فداتشم گلم..اینجور نگو بت اعتماد دارم حرفت برام سن ...

چشم بهش میگم 😍🤭

اونم فقط به فکر تو و درس ات هس 

گف مراقب خودت باشی و حسابی بخونی تا نتیجه بگیری 

💪🏻💪🏻😉😉

😍😍قربونت برررم  فدای مهربونیاااات 😘😘  درستو میخونی؟🤨😂😂😂

عارع گلم امروز دارع خوب پیش میرع خداروشکر...فقط میگماا من امتحانای مستمرم از فردا شروع میشن اگ اجازع بدی فقط اونارو بخونم تا تموم شن/