حالا با هم از همین جا در ارتباطیم ببینیم تا شب یلدا من میشم ۸۰ شما هم ۷۰ البته من امروز روز آخر آزادیمه دیگه دارم خودمو خفه میکنم من هر روز میام وزنمو میذارم اینجا میخوام هم برای خودم انگیزه بشه هم تو🌹🌹 توکل به خدا ایشالا به هدفمون میرسیم و یه مامان خوش استایل میشیم تا پایان ۹۹👌👌👌
حالا با هم از همین جا در ارتباطیم ببینیم تا شب یلدا من میشم ۸۰ شما هم ۷۰ البته من امروز روز آخر آزاد ...
انشالله که میشیم مندور بازو و شکم و دور مچ پا ودست و دور سینه هم اندازه گرفتم به نظرم بعد ده روز اعلام وزن کنیمبیشتر انگیزه میده من دیروز رفتم خونه ی مامانم با هم کیک درست کردیم خوردیمغذا یه عالمه خوردم یعنی شب نفسم در نمیومد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=165098182]انشالله که میشیم مندور بازو و شکم و دور مچ پا ودست و دور سینه هم اندازه گرفتم به ن ...
باشه پس هر روز از حال همدیگه با خبر بشیمببینیم چی میشه انشالله من که امروز اصلا حالم بد نشد بعضیا میگفتم سر درد سر گیجه حالت تهوع داره ولی من خیلیم پر انرژی بودمتا الانماصلا گرسنم نشده اصلا میل ندارم
سلام عزیزم من دیشب هر کاری کردم اصلا نتونستمبخوابم یه چیز باحالمکه متوجه شدم اینه که با این که دیروز بعد از ظهر حموم کردم ولی صورتم به طرز عجیبی چرب شده واینکه دفع ادرار خیلی زیاد داشتم و دفع مدفوع هم دوبار کم بازم اگه سوالی داری بپرس فقط بی خوابی داشتم نه تپش قلب گرفتم نه تنگی نفس نه سر درد و سر گیجه نه لرزش دست و پا و سردی دست و پا خوب بودم
یه خبر دیکه هم دارم دوماه پیش ۷۸ بودم امروز وزن کردم ۸۶ دارم دق میکنم از غصه
سلام عزیزم حدس میزدم بی خوابت کنه میگن تا ۳روز اینجوریه بعد اکی میشه البته بدن با بدن فرق میکنه، صورتت چرب شده یعنی داری چربی از دست میدی،خیلی خوبه نگران وزنت نباش تقریبا مثل همیم ایشالا تا شب عید زدیم تو گوش ۷۰ کیلو🥰🥰