2777
2789
خدا رو شکر من که اونقد ذوق دارم فردا شروع کنم اما آب زیاد بخور میگن به کاهش وزن بیشتر کمک میکنه و از ...

منم خیلی خوشحالم  خیلیم پر انرژیم خدا رو شکر 

انقدر رژیم کرفتم خسته شدم ۲۵ سالمه ۱۵ سالشو رژیم بودم به خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خوشحالم  خیلیم پر انرژیم خدا رو شکر  انقدر رژیم کرفتم خسته شدم ۲۵ سالمه ۱۵ سالشو ...

ایشالا نتیجه ی عالی بگیری من که به خودم قول دادم از فردا که ۱ آذر ه تا شب یلدا ۸۰ کیلو بشم 

ایشالا نتیجه ی عالی بگیری من که به خودم قول دادم از فردا که ۱ آذر ه تا شب یلدا ۸۰ کیلو بشم 

دعا کن منم نتیجه بگیرم تا ۶۸ پایین آوردم وزنم بعد دوباره چاق شدم همه ی لباسایی که خریده بودم تنگ شده 

باز خوبه ۷۸ آرزوی منه البته من ۳۳ سالمه یه زایمانم داشتم

منم دو تا زایمان داشتم زایمان دومم ۱۳۸ کیلو رفتم‌اتاق  عملبعد دوسال شیر دهی رژیم خام‌گیاه خواری گرفتم ابه مدت ۳ سال اومدم رو ۶۸ ولی دیگه بدنم توان رژیم‌گرفتن نداره به خاطر همین قرص خریدم 

منم دو تا زایمان داشتم زایمان دومم ۱۳۸ کیلو رفتم‌اتاق  عملبعد دوسال شیر دهی رژیم خام‌گیاه خواری ...

ماشالا پس با دو تا زایمان ۷۸ عالیه  من آخه خیلیییی شکمو هستم و به شدت خوش اشتها سنگم جلوم بزارن میخورم برای همین توان رژیم اصلا ندارم چند بار شروع کردم ول کردم برای همین رو آوردن به گلوریا بلکه این دهنم بسته بشه راستی روزهای پریود هم میشه دارو مصرف کرد

ماشالا پس با دو تا زایمان ۷۸ عالیه  من آخه خیلیییی شکمو هستم و به شدت خوش اشتها سنگم جلوم بزارن ...

من‌ترکم ما عاشق شیرینیجات هستیم شیرینی چاقم کرد من غذا نخورم میتونم ولی شیرینی نخورم اصلا نمیتونم 

من‌ترکم ما عاشق شیرینیجات هستیم شیرینی چاقم کرد من غذا نخورم میتونم ولی شیرینی نخورم اصلا نمیتونم&nb ...

منم یه رگم ترکه منم عاشق شیرینی خامه ای و‌کیکم و البته غذا🤷‍♀️