2777
2789
عنوان

برای صاف شدن پوستی که چاله داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 50 پست
عزیزه دلم من فتم بعد از چهل روز صورتم شد آینه؟؟من گفتم بعد از چهل روز تأثیرش کم‌کم پیدا شد و بعد از ...

اسم دقیق محصولرو میگی؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
عزیزه دلم من فتم بعد از چهل روز صورتم شد آینه؟؟من گفتم بعد از چهل روز تأثیرش کم‌کم پیدا شد و بعد از ...

فقط یه محصوله که باید بزنم به صورتم؟دکترو اینا نباید برم که؟کاری کنن رو پوستم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم دقیق محصولرو میگی؟

پک ضدلک و جای لک لدورا،تو داروخانه ها پیدا نمیکنی،تو اینسا پیج دارن،منم که خودم یکی از فروشنده هاشو میشناسم،برای شرکتهای بازاریابی هست

روانشناس مملکت😍
پک ضدلک و جای لک لدورا،تو داروخانه ها پیدا نمیکنی،تو اینسا پیج دارن،منم که خودم یکی از فروشنده هاشو ...

اسمش ضد لک و جای لکه.اسمی از جای جوشو چاله و کنده کاری توش نیست که

فقط یه محصوله که باید بزنم به صورتم؟دکترو اینا نباید برم که؟کاری کنن رو پوستم؟

میگم برای من یه پک بود سه تا محصول داشت،دکتر و اینا هم نرفتم،داخل کروم سرچ کن لیفتینگ لدورا،نظرات رو درموردش بخون،اکثرا راضی بودن من کلی تحقیق کردم تا خریدم از فروشندشون

روانشناس مملکت😍
اسمش ضد لک و جای لکه.اسمی از جای جوشو چاله و کنده کاری توش نیست که

اسمش لیفتینگه بهش میگن پک ضدلک و ضدجای جوش،محصول کلاژن سازه باعث ترمیم پوست میشه،اگر داخل اینستا دنباله فروشندش بودی،تعدادشون زیاده با چندتاسون صحبت کن،ببین کدومشون بهتر بهت مشاوره میدن و به فکره گرفتن پول بیشتر ازت نیستن بعضیاشون خیلی بدن،فقط میخوان محصولو بفروشن و تمام،اما این خانمی که من ارشون خرید کردم خیلی کمکم کردن

روانشناس مملکت😍
میگم برای من یه پک بود سه تا محصول داشت،دکتر و اینا هم نرفتم،داخل کروم سرچ کن لیفتینگ لدورا،نظرات رو ...

اخه من از شرکت نفیس محصول خیلی برا پوستم خریدم بدرد نمیخوردن اصلا.این پکه مطمه؟

اخه من از شرکت نفیس محصول خیلی برا پوستم خریدم بدرد نمیخوردن اصلا.این پکه مطمه؟

من کحا میتونم براتون یه عکس بفرستم؟؟نفیس جهانی هست؟؟شرکتشون حهانیه گلم،یه عکسایی میزارن داخل گروهشون از استفاده کردن محصولاتشون داخل ارایشگاه‌های خارج از کشور که دهنه ادم باز میمونه

روانشناس مملکت😍
اسمش لیفتینگه بهش میگن پک ضدلک و ضدجای جوش،محصول کلاژن سازه باعث ترمیم پوست میشه،اگر داخل اینستا دنب ...

بجز جای جوش دیگه برات چیکار کرد پکه؟جوشاتم درمان کرد؟

تأثیره پکه رو صورته یکی از مشتریاشون،که اقا هم بوده و پوسته صورتشون از من خیلی خیلی بدتر بوده

اخه اون دختره که لیدر بود تو شرکت نفیس و کرمای ام ان دی معرفی مسکردم کلیییی ازین عکسای قبل و بعد نشونم داد.حتی برا جای جوش