2777
2789
عنوان

برای صاف شدن پوستی که چاله داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیزر کردم اصلاخوب نشدم..الان دارم هرروز سفیده تخمرغ میزنم ب صورتم..اینجا خیلیا گفتن سیکالفیت اون پرمیکنه چاله هارو.... وکالی درم فرانسه..وپماد ترتینوئین..من اینارو امتحان نکردم یه تحقیق بکن وبخر..ان شالله پوستت صاف میشه.دعا کن مال منم صاف شه.خسته شدم ازشون

روغن خراطین رو جای جوش بزن چند شب ببین چطوری میشه  خیلیا میگن معجزه میکنه و جواب گرفتن

اونایی که بت گفتن زدن رو چاله های پوستشون پر شده؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
من لیزر کردم اصلاخوب نشدم..الان دارم هرروز سفیده تخمرغ میزنم ب صورتم..اینجا خیلیا گفتن سیکالفیت اون ...

اره سیکالیفتو منم شنیدم اما دیجی کالا میده ۵۰۰ تومن گرونه.بعدم مطمعن نیستم نتیجه بده واقعا.با سفیده تخم مرغ هرروز میزنی چاله هات تغیری نکرده پرتر شه کمی؟؟

اونایی که بت گفتن زدن رو چاله های پوستشون پر شده؟

پرنمیشه چاله ها...فقط چون صورت چاق میشه اون جای جوشا سطحی تر میشه..ولی وقتی باز لاغر بشه باز چاله چوله ها نمایان میشه.من امتحان کردم اینو

اره سیکالیفتو منم شنیدم اما دیجی کالا میده ۵۰۰ تومن گرونه.بعدم مطمعن نیستم نتیجه بده واقعا.با سفیده ...

یه هفتس دارم میزنم..خیلی پوستم شفاف شده..هنوتاثیرنزاشته اماخیلیا تونی نی سایت گفتن پرمیکنه جای جوشارو منم دارم میزنم روزی دوبار

چه قیمت میشه؟چجوریه؟با چند جلسه؟پوستت الان صاف صافه؟

من پک کامل رو گرفتم نزدیک نزدیک ۵۵۰ برای هفت ماه ایتفاده کردم،از روز چهلم دیگه تأثیرشو کم‌کم دیدم روی صورتم

روانشناس مملکت😍
پرنمیشه چاله ها...فقط چون صورت چاق میشه اون جای جوشا سطحی تر میشه..ولی وقتی باز لاغر بشه باز چاله چو ...

من صورتم لاغر نیست اخه.پرو گرده

نیازبه تمدیدنداره؟هزینش چقدره؟

نه دیگه هفت ماه نزدیک ۵۵۰ میشه،البته بستگی به عمق چالت داره اگر خیلی عمیق باشه ممکنه بهت بگن دودوره مصزف کن،یعنی دوتا هفت ماه

روانشناس مملکت😍
یه هفتس دارم میزنم..خیلی پوستم شفاف شده..هنوتاثیرنزاشته اماخیلیا تونی نی سایت گفتن پرمیکنه جای جوشار ...

من برای لکه های صورتم و شفافیتش یه جیز دیگه میزنم.بد نبوده .اما جوش میزنم همیشه سالهاست و کنده کازیم دارم رو صورتم خجالت میکشم🥺🥺🥺خیلی دوست دارم صورتم خوب شه

من پک کامل رو گرفتم نزدیک نزدیک ۵۵۰ برای هفت ماه ایتفاده کردم،از روز چهلم دیگه تأثیرشو کم‌کم دیدم رو ...

جون عزیزت راست میگی؟چالهات بعد ۴۰ روز صاف صاف شد؟تبلیغ نمیکتی؟

جون عزیزت راست میگی؟چالهات بعد ۴۰ روز صاف صاف شد؟تبلیغ نمیکتی؟

عزیزه دلم من فتم بعد از چهل روز صورتم شد آینه؟؟من گفتم بعد از چهل روز تأثیرش کم‌کم پیدا شد و بعد از چهارماه صورتم اوکی شد،و من پک کامل رو خریدم،تبلیغ هم برای کی بکنم خودم فروشنده مخصولم یا مامان و بابام؟؟تنها خوبیشون پیگیری مداومشون بود که هر ده روز پیگیری میکردن و من منتظره نتیجه نبودم،اما بعد از شصت روز که عکسه مجدد گرفتم و گذاشتم کناره عکسه قبلم صورتم خیلی خیلی بهتر شده بود؟؟

روانشناس مملکت😍