2777
2789
عنوان

برای صاف شدن پوستی که چاله داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3219 بازدید | 50 پست
اخه اون دختره که لیدر بود تو شرکت نفیس و کرمای ام ان دی معرفی مسکردم کلیییی ازین عکسای قبل و بعد نشو ...

والا من نفیس رو نمیشناسم،و محصولاتشو استفاده نکردم،اما خب گاهی میشه از رو عکسه شرکتای دیگه و محصولاته دیگه کپی کرد،من و خاله هام از محصولاته این خانم استفاده کردیم هر سه مون نتیجه گرفتیم،من برای جای حوش،خالم برای دور چشمش،اون یکی خالم برای لکهای روی صورتش،البته این اخری یکماهه خریده محصولاتشو بعدازکلی دکترپوست رفتن و نتیجه ندیدن،من عکسه صورته خاله بزرگم که برای دورچشمش کرمشو استفاده کرد دارم یتونم برات بفرستم،و تنها دلیله خریدم از محصولاتشون این بود که خانمی بودن که دروغ نمیگفتن،مثلا یکی دیگه از همکاراشون یه پک به من معرفی کردن یک میلیون و پونصد تازه کلی هم منت گذاشتن که تخفیف دادم و فلان،اما این خانم یک پک داد به من نزدیکه ۵۵۰ شد،صورتم هم اوکی شد،خدا خیرش بده،ادمه با خدایی بود،دین و ایمون سرس میشد

روانشناس مملکت😍
اخه اون دختره که لیدر بود تو شرکت نفیس و کرمای ام ان دی معرفی مسکردم کلیییی ازین عکسای قبل و بعد نشو ...

ببین یه راهه ساده کرف زدن باهاش که پول نمیخواد،باهاش حرف بزن،برو از همکارهای دیگش هم مشاوره بگیر ببین چند نفرشون میگن این پک باعثه بهبوده جای جوشات میشه با این محصولات

روانشناس مملکت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هرشب اول گلاب اسپری میکنم به صورتم بعد خشک که شد ژل آلوورا طبیعی میزنم به صورتم تا ۴ ساعت یه طبیب طب سنتی گفت برای صاف شدن صورت عالیه به نظرم منم خیلی خوبه

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
عزیزم من هرشب اول گلاب اسپری میکنم به صورتم بعد خشک که شد ژل آلوورا طبیعی میزنم به صورتم تا ۴ ساعت ی ...

ژل الوورا رو چاله هام بزنم کنده کاریای صورتم صاف میشه؟،شما براتون موثر بود؟؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
والا من نفیس رو نمیشناسم،و محصولاتشو استفاده نکردم،اما خب گاهی میشه از رو عکسه شرکتای دیگه و محصولات ...

اخه من نمیخوام لبفتینگو اینکارا بکنم صورتمو فقط میخوام چاله هام پرشه.شنیدم کرمای لیفتینگ ضرر داره بعد یه مدت صورت چروک میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
اخه من نمیخوام لبفتینگو اینکارا بکنم صورتمو فقط میخوام چاله هام پرشه.شنیدم کرمای لیفتینگ ضرر داره بع ...

😂😂لیفتینگ کلاژن سازه بعد چطور باعث چروک پوست میشه.هرجور خودت میدونی عزیزم من فقط قصدم کمک بود که با کمترین هزینه بتونید پوستتون رو اوکی کنید

روانشناس مملکت😍