بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبگوشت نخود خیلی عالیه.سوپ جو و سبزیجات.آبمیوه طبیعی.غذاهایی که مزاجشون سرده مثله برنج.گوشت گاو و کوساله،مرغ اصلا نباید بخوره.نگران نباش عزیزم.من سه چهار نفر میشناسم با همین شرایط حالشون خوب شده.فقط استرس برا لین بیماری سمه.پس هم خودت که الان مبتلایی استرس نداشته باش هم همسرت.و اینکه خودت تا میتونی مایعات ولرم بخور.روزی تا ۳۰ لیوان.هرشب قبل خواب داروی امام کاظم بخور.صبحا سیاه دانه با عسل بخور.اینا برا همسرت هم خیلی عالیه فقط چون بیمارستانه معلوم نیست ببری بهش بدن یا نه.
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
چون زعفرون به شدت حساسیت زاست.در روز دو سه قاشق زعفرون دم کرده تو غذا و دمنوش.بیشترش مضره.
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
چقدر دلم برای کادر درمان سوخت اینهمه زحمت میکشن بعد این حرفا پشت سرشونه
اونی که قراره بمیره میمیره ولی مطمینا قبلش تو بیمارستان تمام تلاششونو کردن
وروخدا اینقدر نگین بیمارستان فلان و بهمان
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
انشاا... که زودتر خوب می شه، بچه ها شنیدین داروی امام کاظم و گوشت گاو واسه کرونا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ چیز صد در صدی نیست.من مامان و خالم جفتشون داروی امام کاظم و میخوردن مامانم گرفت خالم نه با وجود اینک ه مامانم توی کادر درمانه و با بیمارای کرونایی سرو کار داره و خالمم دو هفته پدر بزرگ و مادر بزرگ و بعدم شوهر کروناییشو تیمار کرد .روش اعتماد صد در صد نداشته باشید نمی گم مصرف نکنید ولی به هوای اون از رعایت اصول بهداشتی مثل ماسک و ضدعفونی کم نکنید