2777
2789
عنوان

شوهرم رو بستری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3243 بازدید | 102 پست
پیشگیری و نمیدونم اما درمان شدن چند نفر چون طبعش گرمه خیلی و ریه وباز میکنه

ولی من چون آسم دارم هر چیز گیاهی میخورم بدتر میشم .خیلی دنبال داروی هستم که سنگین نکنه قفسه سینه م رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو چی بهش دادین اخه میگن داروهای مخصوص کرونایی فقط ب بیماران بستری میدن

دارو مخصوص بله فقط توی بیمارستانه 

دکتر براشون آزیترومایسین، شربت دیفن هیدرامین، ناپروکسن و یه قرص دیگه نوشت که فقط ۵ روز همزمان روزی دو تا می بایست میخوردن

به همراه داروهای تقویتی 

ولی اوضاع همسرم بدتر شد 

اکسیژن از ۹۲ به ۹۰و ۸۷ رسید و بعد از دو روز به ۸۲ 

پیگیر شدیم ۶ تا آمپول ویتامین ث پیدا کردیم 

پرستار ۶ روز اومد خونه ، همراه سرم این آمپول ، دو نوع آنتی بیوتیک که یکی آزیترومایسین بود ، مسکن و چند نوع تقویتی بهشون میزد 

این معجزه کرد برای همسرم 

البته از نظر تغذیه خیلی رسیدگی کردم بهشون 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

داروهایی که به شوهرت دادن رو مرتبا استفاده کنه..... سعی کن سیستم ایمنی بدنش ضعف نکنه

آب نمک هم که قرقره کنه 

هوای خونه خشک نباشه بخور روشن کن

فقط غذاهای مقوی.... سوپ با گوشت بره عالیه

در نهایت توکل بر خدا..... ان شاءالله زود خوب میشه امیدتو از دست نده.... خدا هردوتاتونو برای هم حفظ کنه

عزیزم حتما زعفرون طبیعی تهیه کن غلیظ دم کن ببر براشون بیمارستان حتما گرم باشه ماخانوادگی با زعفرون کلی حالمون خوب شد هر روز دوتا لیوان بخوره تو این چندروز مطلقا قند مصنوعی نخوره

انشاءالله سالم و سلامت برمیگردن پیشتون

😍😍خدایا شکرت
دارو مخصوص بله فقط توی بیمارستانه  دکتر براشون آزیترومایسین، شربت دیفن هیدرامین، ناپروکسن و یه ...

این آمپول ویتامین ث و سرم که میگید پزشک براشون تجویز کرد؟

مادرم حالش خوب نبود هرچی گفتیم سرم بدید ندادن گفتن فشارش می ره بالا

😍😍خدایا شکرت