2777
2789
عنوان

عکس بینیم

242 بازدید | 31 پست

گفتم چ کار زیبایی انجام بدم گفتید اول بینی عمل کن خدایی بینیم انقد بزرگه این الان عکس بدون فیل تره

هرچقدر فکر میکنم دلم نمیاد با فتوشاپ کوچک کردم شبیه حیوان شدم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم قشنگیه دست بهش نرن

وای اره دوست ندارم خیلی زشت میشم با بینی کوچک 😕😶😶

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

عشقم اینجوری معلوم نمیشه یه دونه از تمام رخ بده، کی میگه عمل کن؟؟

تاپیک قبلو ببین

عشقم اینجوری معلوم نمیشه یه دونه از تمام رخ بده، کی میگه عمل کن؟؟

من گفتم تاپیک قبلش

تو اون عکس بینی ش بد افتاده بود و خودش نظر خواست بین چنتا گزینه اول کدومو انجام بدم

منم گفتم بینی واجب تره تو این عکس بهتر افتاده دماغش 

خوندم تاپیک قبلو، ببین خیلیییی خوشگلی، چون فرم صورتت خیلی خوشگله یه لیفت بینی بکنی خیلی ناز میشی ولی درحدی که کاربرا گفتن عمل کن و اینا نه لیفت کن یا فیلر بزن یا نخ بنداز چون دماغت ایرادی نداره فقط نوکشو لیفت کنی خیلی عروسک میشی فداتشم

متاهل

من گفتم تاپیک قبلشتو اون عکس بینی ش بد افتاده بود و خودش نظر خواست بین چنتا گزینه اول کدومو انجام بد ...

اخه میدونی کلا سلفی بینی رو بزرگ میندازه