2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده ساله ازدواج کردم تا ده سال گذشته هییییچ کاری نمیکرد البته منم خیلی فرز بودم برامم مهم نبود بعد یه تایمی من بدجوری مریض شدم در حدیکه اسپزی و خرید و همه چی افتاد رو دوشش از اون موقع راه افتاد اللن ظهر ها اکثرا ظرف میشوره بهش بگم جارو میکشه و...

اینقدر کمک میکنه که خودم خجالت زده میشم 

مثلا میوه من براش پوست میگیرم بعد بشقاب هل میده زیر مبل جای جمع کردن کنترل کولر بغلش نصف شب منو بیدار میکنه روشن خاموش کنم پریز کنارش میگه پاشو گوشیم بزن تو شارژ و خلاصه اینکه از خواب بیدارم میکنه پاش بهم آب بده

واقعا نمیدونم بابت کمکهاش چه جور ازش قدردانی کنم شرمنده ام 🤭😏

جارو میکنه دستمال می شه غذا درس میکنه ظرف میخوره .وقتی خسته نباشه همه کاری باهم انجام میدیم .البته همیشه کم مک نمی کنه ها .ولی مثلا مهمون بیاد بره اون جارو میکنه من شستن جمع آوری 

شوهرمن ظرفای بعد ناهار و شامو میشوره لباس میتدازه لباسشویی جارو میزنه و همینکه دخترمونو نگه میداره میگ استراحت کن خودش برا کلی ارزش داره هر روزم اینکارارو میکنه من نمیگم تازه وقتی ظرف میشوره غر میزنم میگم برو کنار همجارو خیس میکنی میگ کاش یبار تشکر کنی😂

شوهر من فوق العاده مرتب و تمیزه

اگر کوچکترین شلوغی ببینیه خود جوش شروع به تمیز کاری میکنه.گاهی هدفون میذاره و همین جور که گوش میکنه می بینه همه جا رو مرتب کرده!

خدایی خجالت می کشم بعضی وقتا😓😓

بعضی از مردا انقدر که تربیت غلطی داشتن که حتی اگه دم مرگ باشی کاری نمیکنن چون از بچگی تو گوشش ...

جالب اینجاست که خانواده اش همین باور رو دارن، اما همسرم الگوی تربیتیش مربی ورزشیش بوده و خیلی از رفتارهاش رو از اون مربی الگوبرداری کرده.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست