2777
2789

شوهر من خودش انجام میداد از اول

چند شب پیشخونه تنهاش گذاشتم موندم خونه مامانم زنگ زدم باهاش صحبت کنم ببینم چکار میکنه میگفت دستم بنده دارم ظرف میشورم😂دستشویی و حمامم اسید کاری کرده بود

فردا رفتم خونه دیگه خونه و آشپزخونه برق میزنه

کبا بچه تمیزیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا از هم دوریم ولی وقتی هست همه کار میکنه دستپختش عالیه.ی روزی اگه کسی ناراحت نشد عکس غذاهاشو میذارم.همه کارهارو انجام میده.جارو میزنه ظرف میشوره میگه ناخونات میشکنن. خدا تنشو سالم نگه داره و عمر طولانی بهش بده ایشالا🧿🌹❤

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
 🙄🙄🙄الکییییی میگه

کاملا جدی

از این کار لذت می بره

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

همسرج خیلی تمیز و منظمه اتاق رو که همیشه بعد کارش جابجا میکنه منم از سرکار میام لباسامو میندازم گوشه اتاق میزنه رو کاور زیرلبم یه چیزایی میگه😂ظرفم میشوره گاهی اوقات 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

من روزای تعطیل همسرم بهم کمک میکنه در حدی که بتونه مثلا یه هفته اتاق پسرم و مرتب میکنیم یه هفته حال و پذیرایی و زیر مبل ها و صندلی ها و اینا و دستشویی حموم و تنها خودش میشوره ولی غذا فقط بلده سیب زمینی سرخ بکنه و املت و جوجه کباب دیگه هیچی .مهمون هم زیاد بیاد ظرف هم میشوره کلا دوست نداره من کار کنم هر جا هم کار کنم ناراحت میشه ،یادمه پارسال براش تولد گرفتم ۵۰ نفر مهمون داشتم وقتی فهمید گفت اصلا نمیخوام جلوی کسی کار کنی خلاصه مستخدم گرفت و اون کارامو کرد