2777
2789

من حتی دو تا کتک آخری که بهم زد بخشیدم

اما اینکه بعد از ۱۷ سال زندگی مشترک یکی فقط یکی از این ۱۷ سال به مناسبت تولد یا روز زن یا هر مناسبت دیگه ای بهم تبریک هم نگفت بدجور سوختم

توی اپلیکیشن هایی مثل دیوار و ایتا که یکسره در حال گشتنه، مدام از هدیه روز زن گفتن. اما با اینکه برای مادرش هر سال هدیه میبره ، هر سال منو نادیده گرفت هرسال بهش گفتم بی توجهیش ناراحتم کرد،هر سال اشکمو درآورد و در نهایت حتی جبران هم نکرد

مگه میشه کسی ۱۷ سال نفهمه؟

الان مطمئنم عمدا بی توجهی میکنه تا من دیگه ازش توقعی نداشته باشم

تنها ترینم💔💔💔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاوتت نمیکنم اما چرا جدا نمیشی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

منم الان دیگ ه متاهل تنهام دیگه انتظاری ازش ندارم

چطور زندگی بی عشق رو تحمل میکنی؟

من عشق زن و شوهرای اطراف رو میبینم قلبم درد میگیره

چطور زندگی بی عشق رو تحمل میکنی؟من عشق زن و شوهرای اطراف رو میبینم قلبم درد میگیره

دیگ چیکار کنم قبلم له میشه ولی تحمل باید کرد الانم 6 روزه قهره نمیگم مهم نیست همیشه دعا میکردم برگرده الان میگم خدایا اگه ب صلاحمه بیاد اشتی

خودش چی میگه؟ بهونه اش چیی بود وقتی گفتی ناراحتی؟مردای اینطوری کم نیستند انگار هی دارن بیشتر هم میشن ...

یه سال گفت مگه روز زنه؟! روز ماااااادره!!!

یه سال گفت چون تو گفتی نتونستم سورپرایزی کنم

یه سال خفه خون گرفتم باز کاری نکرد . بعد که اعتراض کردم گفت من قصد داشتم فردا کاری کنم باز تو حرف زدی خرابش کردی

یه سال گفت تو ادعات بالاس فقط طلا میخوای به بدلیجات راضی نمیشی( دروغ محض . من چوس گرم طلا ندا م والله)

هر سال همین چرندیات

دیگ چیکار کنم قبلم له میشه ولی تحمل باید کرد الانم 6 روزه قهره نمیگم مهم نیست همیشه دعا میکردم برگرد ...

یعنی خونه نمیاد؟

بدون عشق زندگی سختت نیست؟چطور تحمل میکنی؟

بقیه چیزاش خوبه ولی یادم مناسبتی کادو بگیره،قبلا حساس بودم الان میگم بیخیال یادنمیگیره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
دیگ چیکار کنم قبلم له میشه ولی تحمل باید کرد الانم 6 روزه قهره نمیگم مهم نیست همیشه دعا میکردم برگرد ...

آها نامزدین

جدا شو

مردی که قهر کنه به درد نمیخوره

بقیه چیزاش خوبه ولی یادم مناسبتی کادو بگیره،قبلا حساس بودم الان میگم بیخیال یادنمیگیره

مآل من همه چیزش بده بجز رابطه که اونم تا زمانی که انقدررررر بی حرمتی بهم میشه، به درد لای جرز میخوره. سرد میشم