2777
2789
عنوان

چرا رنگ‌رو مو دکلره نمیشینه؟😭

409 بازدید | 6 پست

تابستون موهامو دکلره کردم رزگلد گذاشتم کلا رنگ سه روز روی موهام بود تا رفتم حموم پاک شد بعدم که به ارایشگر گفتم گفت رنگ فانتزی همینه ! خلاصه از رنگی که رو موم بود بدم میومد زرد زشتی بود چند ماه بعد رفتم یه ارایشگاه دیگه گفتم از این رنگی که رو موهامه بدم میاد یه رنگی بزار که بعد چند بار که میرم حموم پاک میشه این برنگرده گفت باید تیره کنی خلاصه رنگ کرد ریشه یه رنگ دکلره یه رنگ دیگه بعد چند وقت دوباره رنگ پاک شده شاید بعد یه ماه همون زرد زشته 

چه کار کنم کسی که وارده بگه خواهشا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهادت چیه ؟ دیگه نمیخوام برم ارایشگاه میخوام موهامو تیره تو خونه خودم رنگ بزارم مثلا ان دو به نظر ...

عکس موهای دکلره دار را با عکس پایه های دکلره تو نت تطابق بده. 

خودش نوشته این پایه چه رنگی میخواد

اینم فکر خ بیه 

عزیزم اول باید چقد عکس تو پیجش بزاره 

چطوری فالور بالا ببره 

بعد چطوری تبلیغ پیجا رو بزاره 

پیجا پیشنهاد تبلیغ میدم یا خودمون بهشون باید پیشنهاد بدبم

من شوهرم همه جوره پایه س 

میشه یکم راهنماییم کنی ممنون

ببخشید اون تاپیک قفل شداینجا پیامدادم که اگه ممکنه بهم جواب بدید ممنون

اینم فکر خ بیه  عزیزم اول باید چقد عکس تو پیجش بزاره  چطوری فالور بالا ببره  بعد چ ...

من که بلاگر نیستم راهکار دادم تو اینستا پیجایی هستن که اموزش میدن برا بلاگر شدن و جدب فالوور ولی چیزی که فهمیدم اینه باید برا بلاگر شدن یه سبک انتخاب کنی مثلا یکی سبکش غذا درست کردن و گذاشتنه یکی شیرینی و کیک یکی خونه دادی از خونه داریش کارای روزمرش یکی استایل یکی ارایش 

مثلا هانیه بستان احمدی تو اینستا سبکش حجاب و استایله 

گیسو دیبا مثلا میکاپه 

و ......