2789

کنکور رشته خوبی قبول نشدم 😢 حس میکنم هیچ ارزشی ندارم افسردگی گرفتم از پول دادن ب دانشگاه ازاد از بی علاقه بودن از بی ارزش و بی عرضه بودن 

اصلا نمیتونم از زندگیم لذت ببرم دارم خفه میشم

شما با شکست های بزرگ زندگیتون چ طور کنار میایید؟

اوتایی ک افسردگی داشتن و خوب شدن چیکار کردن منظورم افسردگیه واقعی هستا ینی حس و حال اینک بری حالت رو هم خوب کنی نداشته باشی 

حتی حوصله اینک غذا برداری گرم کنیم نداشته باشی 

و اینک اصلا ب ظاهر خودتون نرسید و حتی حال اینک اب بزنید ب صورتتونم نداشته باشید 

خودم میخوام از این وضع بیام بیرون ولی سختمه

لطفاااااا....‌

ی سری کارای موثر و اینک بتونم انجام بدم بگید ک واقعا تاثیر بزاره !! 

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر تلاش کردی مشکلی نیست. تو اون رشته ای که به قول خودت خوب نیست موفق شو وتا تهش برو

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

ن بابا این چه حرفیه میزنی.هرجا ک باشی تا وقتی تلاش کنی میتونی موفق باشی

البته ی ادم بیشعوری دیدم تو سایت بقیرو تحقیر میکرد میگفت تو ک فلان رشته پیام نور میخونی از الان وضعت معلومه هیچی نمیشی.اینا عقده ی تحقیر دارن بهشون توجه نکن اگرم کسی چیزی گفت

دکتر میشناسم

7سااال پشت کنکور بوده

ور صورتی بی عرضه حساب میای که افسردگی چرت بگیری نتونی خودتو جمع کنی و واسع ایندت بجنگی

بلند شو   

هر چهذسریع تر بهتر

و اینم بدون خیلیا قبول نمیشن و دوباره با انگیزه بیشتر میجنگن

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞