2789

کنکور رشته خوبی قبول نشدم 😢 حس میکنم هیچ ارزشی ندارم افسردگی گرفتم از پول دادن ب دانشگاه ازاد از بی علاقه بودن از بی ارزش و بی عرضه بودن 

اصلا نمیتونم از زندگیم لذت ببرم دارم خفه میشم

شما با شکست های بزرگ زندگیتون چ طور کنار میایید؟

اوتایی ک افسردگی داشتن و خوب شدن چیکار کردن منظورم افسردگیه واقعی هستا ینی حس و حال اینک بری حالت رو هم خوب کنی نداشته باشی 

حتی حوصله اینک غذا برداری گرم کنیم نداشته باشی 

و اینک اصلا ب ظاهر خودتون نرسید و حتی حال اینک اب بزنید ب صورتتونم نداشته باشید 

خودم میخوام از این وضع بیام بیرون ولی سختمه

لطفاااااا....‌

ی سری کارای موثر و اینک بتونم انجام بدم بگید ک واقعا تاثیر بزاره !! 

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر تلاش کردی مشکلی نیست. تو اون رشته ای که به قول خودت خوب نیست موفق شو وتا تهش برو

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

ن بابا این چه حرفیه میزنی.هرجا ک باشی تا وقتی تلاش کنی میتونی موفق باشی

البته ی ادم بیشعوری دیدم تو سایت بقیرو تحقیر میکرد میگفت تو ک فلان رشته پیام نور میخونی از الان وضعت معلومه هیچی نمیشی.اینا عقده ی تحقیر دارن بهشون توجه نکن اگرم کسی چیزی گفت

دکتر میشناسم

7سااال پشت کنکور بوده

ور صورتی بی عرضه حساب میای که افسردگی چرت بگیری نتونی خودتو جمع کنی و واسع ایندت بجنگی

بلند شو   

هر چهذسریع تر بهتر

و اینم بدون خیلیا قبول نمیشن و دوباره با انگیزه بیشتر میجنگن

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞