2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 156 پست

بله، تازه بهش گفتم بهشت رفتیم حوری موری خبری نیست هااا، باید دوباره با خودم ازدواج کنی   

دلیلش هم اینه که صادق و وفاداره، خانواده دوسته، دست و دلبازه، دلسوزه، به فکر همه هست و....

خصوصیات بدم داره: خیلی استرسیه، لجبازه، محافظه کاره...

اینا یادم بود 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شاید ن

چرا؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر 

خیلی خودمو دست پایین گرفتم و تو انتخابم عجله کردم، حتی اگر دوباره انتخابش میکردم حتما رفتار خودم رو تغییر میدادم تا سر هرچیز کوچیکی با من دعوا نکنه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خیر  خیلی خودمو دست پایین گرفتم و تو انتخابم عجله کردم، حتی اگر دوباره انتخابش میکردم حتما رفت ...

چرا از الان سعی نمیکنی عوض کنی اخلاقتو؟؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
شاید چون سخت بدستت اورده بیشتر قدرتو میدونه نه؟؟

نه عزیزم اینا راجع به همه درست در نمیاد ، ما هم اخلاقای متفاوت داشتیم ولی خب با سیاست زندگیمون رو عالی کردیم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

صددرصد ...کلا خوبه خداروشکر...به شدت وفادار..دوستم داره شدیییید..دست و دلباز...احترام خانوادمو خودم و داره ...درکم میکنه ..یه رفیق پایست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

الان ک پستارو میبینم تقریبا ۸۰ درصد از شوهراشون راضین 

پس این همه تاپیک اختلاف چیه؟

نه عزیزم اینا راجع به همه درست در نمیاد ، ما هم اخلاقای متفاوت داشتیم ولی خب با سیاست زندگیمون رو عا ...

انشاله ک زندگیتون بهتر شه و خوش باشین همیشه

خیر نه اینکه شوهرم آدم بدی باشه مرد خوبیه ولی الان که بزرگ تر و عاقل تر شدم و سرد و گرم زندگی رو چشیدم فهمیدم که معیارهای من واسه انتخاب همسر چیز دیگه ایه و در واقع اشتباهی تو این زندگی اومدم

😔

نه هرگز انتخابش نمیکردم منو و بچه امو قربونی خونواده اش کرده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بله 

من شناخت زیادی ازشون دارم و ایشون توی دوره دوستی همونی بودند که الان هستند و مهم ترین خصیصه شون اینه که فرد اخلاق مداری هستند و قصد ندارن منو تغییر بدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی