2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 156 پست

صد بار. بله

خیلی با درکه دوسش دارم مهربونه

چهار ساله عقدیم یه ساله عروسی کردیم هیچوقت دعوا نداشتیم

با صبر و حوصله اس مقابل خطاهام

همینطوری ک هست بمونه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
صددرصد ، تازه زودتر قبول میکردم بیچاره خیلی رفت و اومد

شاید چون سخت بدستت اورده بیشتر قدرتو میدونه نه؟؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهر ندارم ولی اونی ک دوسش دارم رو اگه هزار بارم بدنیا بیام انتخاب  میکنمش چون مهربونه و صادق

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

شوهرمن خیلی مهربونه. پولداره ‌.غیرت داره.دستودلبازه.امااگه ب گذشته برگردم انتخابش نمیکردم چون الان عاقل شدم

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

اره انتخابش میکنم چون هیکس مثل اون نمیتونه منو تحمل کنه🤪🤪🤪🤪

هرگز ازدواج نکنید. اگر کردید بچه دار نشید .واگه بچه دار شدید جدا نشید.بچه ها گناهی ندارند ما اونارو به دنیا میاریم پس کاری نکنید ارزو کنند که ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدن.
شوهرمن خیلی مهربونه. پولداره ‌.غیرت داره.دستودلبازه.امااگه ب گذشته برگردم انتخابش نمیکردم چون الان ع ...

خب بدیش چیه که انتخابش نمیکردی ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بله صد در صد.همیشه به خودشم میگم اگه صدبار دیگه برگردم عقب بازم انتخابم تویی

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.