2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 156 پست
اره ازدواج سنتی آدمو یجورایی عقده ای میکنه .البته منضورم ب این دوستمون یا هر کسی نیست .خود من

🖒بنظرم یجورایی درسته

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا زندگی قبل از بچه با بعدش خیلی فرق میکنه کلا بچه دار شدن یه جهت دیگه ای به زندگی میده ماهم تازه ا ...

برای من قبل از بچه هم همینطور گذشت چند درجه سخت ترم بود. همش انتظارای خانواده پرجمعیتش از ی دختر ۱۴ ساله. مسولیت کمرموخم کرد.😀

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

بنظرتون ازدواج تو چه سنی خوبه؟؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
اره  الان باهاشم ولی عشقی ندارم اصلا

اون چ حسی ب تو داره؟؟ عاشقته؟ 

اره  الان باهاشم ولی عشقی ندارم اصلا

منم همینم .شایدم عشق هست اماسردم .اماهمسر از همه لحاظ خیلی گرمه مهربونه شوخ و خوش اخلاق اما تازمانی اینجوریه که پای خانوادش وسط نباشه 😀

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

تاحالا  شوهرتون برای اینکه حالتون خوب شه چیکار کرده؟؟

اون خیلی دوسم داره.

انشالله توهم دوستش داشته باشی و عاشقش بشی .

چ چیزی نمیزاره اون حس عاشقی در تو بوجود بیاد؟

گوگولی پروفایلت چقدجالبه برام

😂🤗