2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 156 پست

نه با صراحت میگم 😪😪 باعث بدبختی و ورشکستگی مون شد بی عقل و عقل تجاری اش صفره 😪😪😪 خانواده اش کولی و دریده و بی چشم و روین😪😪 خانواده اش چندر غاز بهمون ندادن، جز مشکل بی عقلیش عصبی میشه سگ میشه تا منو عصبی کنه اونوقت آروم میگیره 😂😂😂😂 شایدم انتخابش میکردم اما از سال اول باخانواده اش قطع ارتباط میکردم اوضاع چیز دیگه ای بود 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بله صدرصدفقط کمی دیرتر ازدواج میکردم باهاش تا یکم شرایطش بهتر بشه

چون خیلی دل پاک و مهربون و دست و دلباز و شووووخ هس و همیشه و همه جا پشت من هست بخاطر منم با خونوادش بد شده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما من توسن کم وباتصمیم خانوادم ازدواج کردم.وهمونطورکه گفتم شوهرم خیلی خوبه. اماجدیدا که ب سن جوون ...

این ینی بلوغ عقلی نه؟ 

چندسالگی ازدواج کردی

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

من مجردم هنوز 

بلهههههههههههههههه  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

تو نینی سایت هر تایپیکی زده بشه همه میان میگه بله شوهرم ن خیلی خوبه انتخابش میکردم وقتی تایپیک خیانت بدرفتاری زده بشه همه میگن بله شوهر ما همینطوره، مردم ما حزب باد هستن 

این ینی بلوغ عقلی نه؟  چندسالگی ازدواج کردی

فک کنم .۱۴سالگی  .تاحالا این حرفو ب کسی نگفتم اما میخوام بدونم کسی مثل من هست

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
من مجردم هنوز  بلهههههههههههههههه    

از تجربیات استفاده کن و ملاک انتخاب همسر قرارشون بده

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
😂 فک کن زیادم سخت نیست

چرا خیلی سخته . هیچ وقت نمیتونم قطعی بگم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
از تجربیات استفاده کن و ملاک انتخاب همسر قرارشون بده

صد درصد بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
چرا خیلی سخته . هیچ وقت نمیتونم قطعی بگم 

اخلاق خوبش چیه اخلاق بدش چیه؟؟